Fatima Johansson

Lunch hos moster Erika och shopping i Skellefteå centrum

Idag började jag och Samer dagen med att hjälpa morfar att bädda och städa i hotell rummen (han är typ ägaren av hela hotellet), sen körde vi hem till mormor för att äta frukost.
Runt elva tiden åkte vi hem till moster Erika för lunch. Grymt kul att träffa allihop! Det var ju e-v-i-g-h-e-t-e-r sen sist..
Träffade också Micke (Erikas kille), Alva, Viggo (mina nya kusiner!), Stefani (min kusin Jamals flickvän) och Kevin (Jamals SON! Tänk att han är PAPPA!) för första gången - många nya ansikten blev det.. :)
Helt galet god mat fick vi - tacotårta (tortillabröd med cornköttfärs, lök och spenat mellan lagrena)! Sjukt gott faktiskt.. 
Vi gick också till Skellefteå centrum och storshoppade. Blev lite förvånad när vi skulle sätta oss i bilen - hade samlat på mig massvis med kassar.. 
Nu är jag i alla fall hemma hos mormor och morfar. Samer är och lyfter skrot på Boliden AK. Ska hjälpa till att duka fram på bordet nu, vi ska snart äta.

Vi i bilen påväg till moster.


Meriam och Alva.


Jag och gosiga Vilma.


Jag övertalar Samer att skaffa en kattunge!


Ursöta Alva med sin snuttefilt.


Samer smygfotade mig i ösregnet..
Dagens: Tunika - H&M. Cardigan - H&M. Jeans - Vero Moda. Skor - H&M. Väska - Gina Tricot.

Kommentarer (2)

Marica

2009-07-07

Hur kändes det i början när du började använda slöja? Kändes det inte konstigt och undrade du någonsin om du gjorde ett misstag? Något som inte var du? Var det inte jobbigt med alla som tittar? För jag antar att det är en del. Har läst en del om historian bakom slöjan och att den är väldigt missförståd men jag är också väldigt nyfiken på den. Speciellt när någon som du går över i att använda.

malin

2009-07-07

Åh, va fint det ser ut! Jag gillar norrland. Lite grattis i förskott då.:)Kram Ma

Skriv en kommentar