Fatima Johansson

Viktoriaexpressen

Vi har promenerat längst Skellefteälv hela dagen och ätit en underbart god trerättersmiddag på en restaurang som låg älven - Skellefteå är sååå vackert!
Jag är jätte glad att vi haft så tur med vädret, för annars hade det inte varit lika kul att vara ute så mycket som vi varit idag.
Jag sitter i fåtöljen på hotellrummet nu och väntar på Samer som sprang ut för att köpa jordgubbar och en massa annat gott - vi har i princip bara ätit en massa idag haha!

Vi satt och åt på Viktoriaexpressen..


Underbar utsikt..
Avskyr att skala räkor - Samer fick hjälpa till.. :)


Habibi och jag.


Vi vilade våra fötter vid en bänk innan vi knallade tillbaks till hotellet..


Nu kom Samer precis! Dags för glass och jordgubbar - sen myspys! ;)

Kommentarer (6)

Hoda

2009-07-11

Salam syster! Du och din man ser så fina ut tillsammans mashaAllah må allah ge er all lycka, amin!Tänkte bara fråga dig vart du köpte din brudklänning, eller capen eller hur det nu stavas? Är den kanske skräddarsydd?

khalifounja

2009-07-11

hur lång är din svarta kjol, är den till knät eller helt lång

Fatima

2009-07-11

HODASalam Hoda!

Tack så mycket! :)

Min bröllopsklänning köpte jag från en butik i Triangeln, Malmö. Men capen är skräddarsydd ja. :)KHALIFOUNJAMin kjol är ca 20 cm "under mitt knä" lång.

safa

2009-07-11

Salaamalajkom ukhti

jag har en fråga, jag har undrat över under en längre period.När du och Samer ber, ber ni tillsammans? om ni gör det, hur gör ni då? har du den där lilla stenen som du göra sujida på och ber samer utan den? lite nyfiken bara hehe.malin

2009-07-11

Meeeen! Jäklars nu blir jag hungrig igen! ;)Kram Ma

pinglan

2009-07-12

Jomen visst är jag norrlänning så det skriker om det! :D Jag såg ett sånt till salu nånstans här omkring och då stod det typ på prislappen "läder och silver". Då borde ditt vara det också ju:)

Skriv en kommentar