Fatima Johansson

Smoothie

Skönt! Nu har jag läst klart alla häften och broschyrer från utbildningen jag ska till nu på onsdag (det var jävligt många broschyrer säger jag bara.. Suck..)
Sen så har jag gjort en smoothie, jag tycker egentligen inte alls om smoothies, fruktdrinkar eller sorbeglass för den delen (inget drickbart/rinigt som blandas med frukt eller bär.. Förutom möjligtvis nyponsoppa och hallonkräm..) men den blev jätte god, jag drack upp hela! :)
Så nu ska jag fixa ihop lite tacos (jag vet, jag åt det bara för några dagar sen men vem säger att man inte kan äta tacos varannan dag..?), när jag är färdig med att trycka i mig tacos ska jag springa ner (alltså vänta på bussen i 20 minuter, åka buss i en kvart, springa in till Hemmakväll och välja en film, stå i en kö som förmodligen är kilometers lång och som går superlångsamt, vänta på bussen igen, ännu en kvarts bussresa och sen promenaden till min port) till Hemmakväll och hyra en film, tror jag skippar skräckfilmerna ikväll, har blivit för mycket sånt på senaste tiden.. Vänta lite.. Fan! Mamma occuperar TV:n ikväll. Hon har sina älskade CSI kvällar på måndagarna och de kan jag inte ta ifrån hemma..  (seriöst hon hade dödat mig..).
Så filmkväll får jag skjuta fram tills på.. hmm.. Torsdag. Imorgon kväll ska jag på bio med min lilla syster, på onsdag har jag utbildning till sent på kvällen, på fredag är det bröllop (och sånt brukar väl sluta sent..?), på lördag är det.. hmm.. Det är lite privat. Och på söndag har jag amerikansk trerättersmiddags bjudning (om mamma låter mig låna lägenheten vill säga..). Så torsdag kväll är min enda lucka denna vecka :P

God bär smoothie

Ingredienser för ca 1 glas. (Jag gjorde dubbelsatts, till mig och syrran..)

1 dl Frysta hallon, blåbär och jordgubbar.
3 msk Grekisk yoghurt.
Frukt saft av en halv lime.
2 tsk socker.

Blanda allt i en mixer!
MUMS! ;)

Kommentarer (2)

Liene

2009-03-23

jag brukar ockås ha grekisk yoghurt i smoothies:D visst blir det gott!

Miss X Jung

2009-03-23

mm smoothie. Vilken fin blogg du har :)

Skriv en kommentar