Fatima Johansson

Ny design!

Ja äntligen! En design jag kan stå för haha! Den förra var ju inte alls fin.. Just nu så sitter jag framför tv:n och tittar på Christine, har precis sett The Mentalist, den är faktiskt bra, lite som Psych men allvarlig (jag ÄLSKAR Psych!). Jag har precis ätit hemma gjorda enchilladas (jag brukar i vanliga fall äta dem på La empanada eller Gökboet), men mina var också jätte goda.

(Christine slutade precis..).

Jag blir så irriterad på de här "kod sakerna" när man ska lägga in reklam på sin blogg eller en sån ruta med "bloglovin..", jag fattar noll! Ahh! :( Ska försöka hitta någon som kan hjälpa mig med det.. Googla "kod knäckare" eller nått..


Det här är ju fint. Lite casual. Me like! :)

  • Skjorta. Gina Tricot. 149:-
  • Jeans. Gina Tricot. 399:-
  • Cupcake halsband. Cocoo.se. 195:-

Kommentarer (7)

Amina

2009-03-17

måste bara säga att du har ett otroligt vackert ansikte! :)

och en grym känsla för stil. måste kika in här flera gånger. har även klickat hem några grejer du lagt upp från h&m. ha det super!

Anonym

2009-03-17

har hittat as coola leggings, vilka skulle du välja?

Bahlool

2009-03-18

ehm ehm who areyou ;) ser att jag är bland dina länkar så måste ju länka tillbaka till dig :P

Therese

2009-03-18

Hej!Såg på Englas blogg att du var intresserad av o köpa Tigi´s Bed Head produkter, jag kan tipsa om att dom finns på http://www.forhair.se, dom har superbra priser, leverans nästa dag, gratis frakt... :Ddet där skulle ju vara drömoutfiten för vilken solig vårdag som helst!

Bahlool

2009-03-18

länkade som gustus för att alllllaaaa heter fatima känns det som :P är du svensk? konvertit?

Skriv en kommentar