Fatima Johansson

Minikollektion för beslöjade tjejer

Detta är en minikollektion inför student, bal och bröllop som riktar sig framför allt till beslöjade tjejer. Vi har gjort vårat bästa för att de ska uppfylla era behov så jag hoppas verkligen att ni som beställer ska tycka om plaggen och trivas i dem. ♥

Kavaj med liten "puff"axel. Två fickor. Slits bak. 3 knappar. Finns också med smyckade axlar nedan.
Pris: 795 kronor.
Artikel nr: 01
 
X BILD BORTTAGEN
50-tals inspirerad klänning med tyll i underkjolen. Lite grövre material. Dragkedja i ryggen.
Pris: 1195 kronor.
Artikel nr: 02
X BILD BORTTAGEN
Paljett tunika. Omlott vid byst. OBS! Den ska vara cirka 5 centimeter längre än på bilden och inte lika tajt från under bysten och ner, mer klockad. Alla som sett klänning vill också tillägga att den är SÅ MYCKET snyggare i verkligheten. Svårt att se hur fina paljetterna är på bilden. Behövde bara tillägga det.. Går även att beställas i svart.
Pris: 995 kronor
Artikel nr: 03
SLUTSÅLD!

X BILD BORTTAGEN
Kavaj med smyckade axlar. Två fickor. Slits bak.
Pris: 895 kronor
Artikel nr: 04
X BILD BORTTAGEN
Grekisk inspirerad klänning med chiffong. Dradkedja i ryggen. (På bilden blåser det ganska mycket, den är inte så vid hela tiden.)
Pris: 1395 kronor
Artikel nr: 05

Du beställer genom kontaktformuläret till vänster (kuvertet).

Skicka in:
• Alla dina mått (de vi har markerat i bilden nedan)
• Din adress
• Vilket plagg du vill ha. Artikel numret.

Det är förbetalning som gäller denna gång. Du betalar alltså först sen syr vi upp ditt plagg. Alla plagg är tillverkade i Sverige.
Frakten kommer gå på 100 kronor då vi skickar med rekommenderat paket så att inga plagg skulle försvinna med posten. Om du har möjlighet att hämta upp plagget i Malmö så går det bra. Leveranstiden ligger på cirka 2 veckor.
Ångerrätt i 14 dagar. Returnerar du plagget så debiteras du med en avgift på 150 kronor samt står för den frakt (100 kronor) vi betalat för att skicka ditt paket. Att du måste betala denna avgift är för att vi måste slänga ditt plagg då allt är måttbeställt.

Logga

Skissar på vår fina logga till kläderna. Ni vet den som ska sitta inne i plaggen? Kommer ha den väldigt enkel och stilren.
Idag har jag två möten, ett med Mona och Ahmed och sen ett med Global (s). Ska också springa några ärenden, vara med på ett spinningpass och sola. Vi hörs via mobilen senare!

Minikollektion


Foto: Ahmad Kadhem

Den 15 april kommer vi släppa en minikollektion med kläder som passar för student, bröllop och fest. Vi har inriktat oss på att designa för beslöjade tjejer men alla kan såklart använda plaggen.
Kläderna kommer finnas i storlekarna: XS, S, M, L, XL och leveranstiden kommer ligga på cirka två veckor. Alla plagg är gjorda i Sverige.

Vår minikollektion innehåller:
♦ Paljettklänning
♦ Kavaj med smyckade axlar
♦ Maxiklänning
♦ 50 talsinspirerad klänning
♦ Kavaj med puffaxlar
♦ Långklänning med chiffong

Publicera gärna denna texten på era bloggar och länka hit. Jag vill att så många som möjligt får tillfälle att kika på denna kollektionen. Plaggen finns i begränsat sortiment så det är först till kvarn som gäller!

Har ni fler frågor angående kollektionen? Fråga i detta kommentarsfältet så svarar jag på måndag i ett inlägg.