Fatima Johansson

Tävling: Biobiljetter
Här lottar jag ut två biobiljetter. För att vara med och tävla skriver du en kommentar till detta inlägg med en motivering om varför just du ska vinna. Glöm inte att skriva e-mailadress så att jag kan kontakta dig! Tävlingen avslutas fredagen den 13:de augusti. Lycka till! ♥

AVSLUTAD!

Kommentarer (32)

Asma

2010-08-04

Jag ska vinna för att jag är din trognaste läsare!! Har följt din blogg sen du gifte dig! =)

Neda

2010-08-04

Jag fyller år den 13 augusti så jag vill vinna dessa biljetter mer än något annat! De hade varit världens bästa present! Love your blog Fatima!

alexandra

2010-08-04

Jag borde vinna eftersom jag aldrig kan gå på bio (eller göra något kul), har tyvärr inte råd med det eftersom jag bor i en lägenhet som soc betalar så mina pengar går mest till räkningar, mat och min älskade katt. Tog valet att flytta hemifrån pga att jag inte trivdes och då får man ge upp vissa saker (vilket jag gjorde). Men ibland vill man kunna göra roliga saker och därför borde jag få vinna.. Om jag vinner skulle jag kunna gå och se Inception, som jag jättegärna vill se! Har hört så mycket bra om den! Och måste bara säga att du har en asbra blogg!

Soso

2010-08-04

Jag vill vinna för att ta med min mamma på bio innan sommaren tar slut. Vi har inte gjort något roligt ihop på evigheter.

Kram

anonym

2010-08-04

jag vill vinna för att umgås med min mamma. Jag har aldrig tid att umgås med henne,för hon är ute och festar hela tiden typ,och det är vädligt jobbigt. Därav vill jag vinna biljetterna och ha en stund för mig själv med min mamma!

kram

anonym

2010-08-04

Hej!

Jag skulle vilja vinna eftersom jag vill så gärna se på step up 3 i bio men har inte råd just nu och varje tävling jag skriver in mig i så vinner jag aldrig ,så om jag skulle kunna se på den skulle vara perfekt tack!

Anonym

2010-08-04

Jag har inte umgåtts med syrran på ett bra tag så det vore helt perfekt att vinna biobiljetter nu innan skolan och allt det dära kör igång;)

Dessutom har jag aldrig vunnit på någon tävling.

Därför borde jag vinna!:)

Fatima

2010-08-04

Jag vill jätte gärna vinna för att jag har inte gått på bio sen skolan tog mig dit. För jag har inte råd att gå dit och varje gång jag och min kompis går ut så bjuder hon mig på saker för att jag inte har råd med det så det skulle ha vatt jätte snällt och roligt om jag kunde ge tillbaks det hon har bjudit mig på som till exempel en biobiljett. Så om jag hade vunnit biobiljetter så skulle min sommarlov blivit räddat. I love your blog Fatima! öljt den och jag kommer alltid att göra det

Rahma

2010-08-04

Salam aleikom! Maste forst och framst ge dig creds for den underbara bloggen du har! Det far mig att bli glad och gor mig lycklig da jag ser en sadan underbar syster som dig lyckas, det vill saga via ditt foretag och traningen forstas! Jag tycker att jag bor vinna, for att jag vill spendera en hel dag med min lilla syster. Och bio vore det basta sattet att avsluta den undebara dagen. Vi har inte alltid kommit overens och brakade valdigt mycket, men nu nar vi bada har blivit aldre har vi forstatt att argument is not the way to solve our problems. Later sakert som ett Dr. Phil fall men det ar saningen. Jag forstar att du sjalv har syskon och du har nog ocksa haft missunderstandings ibland med de, sa da vet du hur jobbigt det kan bli efter ett tag. Jag har planerat in en underbar heldag, pa hennes fodelsedag, och hon vill ju sa garna se Inception sa bio skulle vara grymt! Hoppas det inte blev for lang trakigt att lasa! InshAllah sa vinner man, Kramar!

Miriam

2010-08-04

Hej Fatima!Jag kikar in här varje dag och läser dina superbra inlägg! Det är jätteroligt att läsa muslimskatjejers bloggar tycker jag.. och en viktig grej jag gillar här på bloggen är dina outfits.. bara att kolla på dom är så kul.. stilen passar dig verkligen jättebra mashallah!Jag skulle vilja vinna biobiljetterna för att helt enkelt gå på bio hehe och då skulle jag ta med min lillebror Josef.. Det var ett tag sen jag och han gjorde något ihop. Sen så tycker jag att jag bör vinna dom för att jag kikar in varje dag på din blogg och för att jag förkänar att vinna ;) Kramisar!

AJ

2010-08-04

Är utomlnads just nu, närmare bstämt i Dubai. Jag bestämde mig för att se INCEPTION här borta. Jag skulle hinna med den som började fem. Slängde mig in i närmaste taxi och sprang allt vad jag ahde för att hinna. Den var lite över fem.När det äntligen är min tur säger jag "två biljetter tack" då säger hon "Nej, det gåpr inte. Hennes engelska var inte bra. Efter ett tag inser jag att hon försöker säga att de INTE VISAR DEN LÄNGRE! Vart helt chockad. Den hade ju premiär nyligen. Så vill se den i sverige

Anonym

2010-08-04

Hej Fatima!

Jag älskar din blogg, och dina kläder! Jag skulle gärna vilja ta hem några av dina maxiklänningar och smycken!:)

Jag tycker jag borde vinna eftersom jag har lovat min lillebror att gå på bio sen jag slutade skolan men har inte haft råd eftersom jag spar på alla mina pengar som ska gå till en Kinaresa som skolan ordnar. Det skulle vara grymt roligt om jag vann, så jag kan ta med honom på bio :) Annars hoppas jag att den som förtjänar biljetterna får dem :) kram!

Donya

2010-08-04

Jag vill gärna pigga upp min kompis och få ut henne från huset då hennes syster nyligen omkommit och hon har varit deprimerad i över 2 månader. Prbolemet är att jag är en student som inte får något CSN under sommaren och skämms att ta ca 200 kr från min familj för bio som de ofta tycker är "onödigt".Älskar din blogg, du känns så ärlig och naturlig. Är här varje dag. Önskar dig all lycka med denna fina blogg mashalla.Tack på förhand!

Khaala Amina

2010-08-04

Salam Fatima

Hoppas du och Samer har haft en skön sommar, själv har jag varit med familjen i Syrien och haft det jättevarmt. Skulle precis in på SF bio och se om det finns något nytt på gång, men sen ser jag här att du har en tävling på gång. Så, jag lägger för första gången in en önskan om att vinna dessa biljetter. Jag som älskar aktion och skräck. Kram o hällsa Samer. khalaa Amina

fatima

2010-08-04

Heej!

Jag vill gärna vinna dessa biobiljetter eftersom jag är bara 12 år och har redan fått mycket pengar från mina föräldrar denna sommaren. Nu vill jag bjuda min vän på bio, det hade varit super roligt om jag vinner biljetterna!

Linn

2010-08-04

jag har suttit och läst igenom folks olika motiveringar nu och insåg att jag inte ens vill vara med tävnlingen då det finns personer som förtjänar dessa biljetter så mycket mer än vad jg gör. Men jag måste säga att jag tycker synd om dig Fatima som måste väöja någon av alla dessa många värdiga vinnare!

zina

2010-08-05

Fredag den 13e?! Far hoppas att det ar min lyckodag!

Nora

2010-08-05

Hej

Jag har planerat med min mans bror som är 15 år att gå på bio, men tyvärr hade aldrig chansen. Vinner jag så blir det antagligen Knight and day eller Inception. Min mans bror kommer att vara jätte jätte glad

Idil

2010-08-05

Först å främst så är du en på miljon mash'Allah asså , du är en förebild för muslimska tjejer!

Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte kunde skaffa någon sommarjobb denna sommar så that means no money å alla mina vänner planerar att nästa vecka innan eid gå å se på Step Up 3 , och mina föräldrar har redan betalat så mycket inför min skolstart att jag inte vill fråga om mer , just nu har jag 100 kr för mat å snacks å om jag fick biobiljeterna så skulle jag redan ha betald biljett å bjuda min kompis på den andra!

Må den bäste personen vinna Insh'Allah

idil

2010-08-05

Förlåt jag menade innan ramadan sorry!

yvonne

2010-08-05

Jag vill jättegärna vara med på tävlingen och vinna två biobiljetter! Jag tycker att filmer ska upplevas på bio, det blir en helt annan känsla eftersom det bara är på bio man upplever den känslan. Det har att göra med allt från den stora filmduken, ljudet, mörkret osv. Det är så synd att det ska vara så dyrt att gå på bio idag, när man är student så känner man sig halvt fattig trots att man bara har lagt ner minst en hundring på en biofilm, och då är inte ens snacksen medräknade.

Om jag vinner, skulle jag vilja ge den andra biobiljetten till min bästa kompis. Vi har jättekul tillsammans och gör mycket med varandra, men just bio blir det alltför sällan eftersom det är så dyrt. Så jag hoppas jag vinner!

Ha en bra dag :)

Sara

2010-08-05

Heej Fatima jag vill vinna eftersom jag hsr fyllt din blogg jätte länge din syster yomyom är jätte söt hon liknar mig jätte mycket, känner du ala regndroppe.me? Hon är min syster

Anonym

2010-08-09

salam darling! jag behöver få vinna för att jag kommer fortsätta mitt tredje år på universitetet i september, och jag har arbetat heltid hela sommaren och känner mig utarbetad och får bara var ledig ett par dagar innan skolstarten :( Har inte hunnit umgås med familjen så mycket, därför vore två biobiljetter till mina stystrar perfa! jag betalar själv min ;)

Fatima

2010-08-11

Heej , jag tänker inte säga att jag inte har råd för en biljett kostar bara max 110 kr och det är inte så dyrt men jag är den slags personen som skriver in mig i många tävlingar men jag har ALDRIG vunnit och fatima det skulle betyda enormt om jag vinner detta skulle innebära att någon faktiskt läser det jag skriver och jag älskar BIO men stora bokstäver!

RAMADAN KARIM :)

T

2010-08-12

Salam och Ramadhan Mubarak!

Eftersom jag inte är direkt en filmmänniska och är istället en bokmänniska tycker alla jag känner att jag är så tråkig när jag tackar nej för biobesök varje gång! Men eftersom jag arbetar med mig själv och försöker bli så social som möjligt skulle jag vilja bjuda ut någon av mina närmaste på bio och se en sevärdfilm. Tack för roliga tävlingar!!

en man

2010-08-12

Hej!

Jag måste erkänna att jag inte läser din blogg men min fru gör det. och nu mitt i natten tänkte jag bläddra "favorit sidor" och så hittade jag din blogg. Sedan läste jag din inlägg som påminner om en tävling och så klickade jag bara.

Min fru är stor fan, kanske därför ska jag få vinna.. men nej, jag har en bättre orsak.

Jag och min fru har varit gifta i tre år nu. Under de tre år kommer jag inte ihåg någon gång jag gick ut med henne, tyvärr är jag den personen som inte gillar att gå ut, Hon älskar att gå ut, har tjatat hela tiden i början av vår äktenskap men nu nöjer hon sig och säger " jag förstår att du har andra intresse" vilket dödar mig :(, När jag såg att tävlingen handlade om biobiljetter så tänkte jag direkt på henne, Hon ÄLSKAR allt som har med filmer att göra, har alltid önskat sig vara regissör men fick inte chansen. Om jag vinner kommer jag bjuda henne ut på en fin resturang och sedan ser en film tillsammans och efter filmen blir det en promonad vid stranden i Helsingborg.

OBS: Jag skriver inte mitt namn för jag läste hennes namn här :P

Oj va långt det blev

mariam

2010-08-12

Ett tag sen jag var p bio

mariam

2010-08-12Ett taG sen jag var p bio...so varfor inte va med o tavla=)

Noor

2010-08-12

Dessa biljetter hade suttit perfekt till eid el fitr som kommer att firas med en massa mys. Vinner jag så kommer jag absolut och unna mamma och pappa en mysig biokväll för all tid dom har lagt på mig och mina syskon. Mvh

Biofantast

2010-08-13

Jag skulle vilja vinna denna tävling för att jag helt enkelt ÄLSKAR allt som har med bio att göra lukten av popcorn... surret innan lamporna släcks... ah LOVE IT!Även om jag dock skulle vilja säga att jag enbart bara vill vinna för att jag älskar bio så kan jag tyvärr inte det haha. Jag lovade min lillasyster att bjuda henne på bio flera gånger men tyvärr inte haft råd. s

Så om jag vann skulle jag vilja bjuda henne på bio som en belöning för att hon börjat fasta ( må gud belöna henne) som en perfekt avslut på en perfekt ramadan inshalla :)

Zerina

2010-08-13

Jag vet att det är en sån klyscha, men jag skulle helt enkelt vilja vinna biobiljetterna pga att jag;

1. Aldrig vinner tävlingar, vilket känns surt eftersom jag nästan alltid är med...

2. Älskar allt som har med film att göra. Bio är bara en bonus. Det är ju så grymt mysigt.

3. Bjöd med min vän på bio för några dagar sen. Ville att vi skulle gå innan skolan startade igen. Hennes svar var att hon inte hade råd. Jag skulle hemskt gärna vilja gå på bio med henne innan dess.Skulle kunna skriva minst 20 anledningar till, men jag antar att du inte vill läsa en bok ikväll :) Kram på dig Fatima :)

Skriv en kommentar