Fatima Johansson

Rosa Bandet - Vinnaren


Nu har jag läst igenom era kommentarer till tävlingen om ett Rosa Bandet armband och lottade ut en vinnare - Grattis Hawa! (Har mejlat dig.) ♥

Postat av: Hawa

Hejsan! Jag vill gärna vara med i tävlingen. Att stödja rosa-bandet kampanjen är en självklarhet för mig. Min mamma fick bröstcancer och dog vid 53 års ålder. Tack till dig och alla andra som oxå stödjer detta!
Kram!

2010-10-25 @ 17:33:50

Kommentarer (11)

Mona

2010-11-01

Grattis Hawa!!

Mona

2010-11-01

Grattis Hawa!!

Hawa

2010-11-02

Tack så jättemycket!!! Vad glad jag är!!

Kram! <3

An

2010-11-02

Hur kommer det sig att du gått upp i vikt så mycket på mindre än ett år? Tittade på dina gamla dagens bilder nämligen! Undrar bara om det är sant att P piller gör detta mot tjejer? Har hört att många tjejer går upp i vikt av detta. Vill inte ta detta med min man pga det, för många biverkningar som depressions etc har man hört ju.

M.

2010-11-02

Grattis Hawa! :D....An: men vad var det där för kommentar?! Sådana saker frågar man väl inte, det är är fruktansvärt oförskämt. Leta info om P-medel kan du väl göra via Sjukvårdsrådgivnigen etc istället för att anmärka på någons vikt?(Ja, oavsett om du bara menade att fråga om något sådant blir det förolämpande när du ställer frågan så. Lämna det privata privat, kanske?)

Frida

2010-11-02

Grattis Grattis Hawa ! :D

pinglan

2010-11-02

Men vaf*n?! "gått upp så mycket i vikt"?! Låter som att hon ser ut som ett berg:P Skärpning! Fatima är snygg, hon skulle till och med kunna lägga på sig utan att det skulle störa!

An

2010-11-02

Haha, tagga ner. Blogg utelämnar ju hela hennes liv, så jag tror inte storbloggerskor vill "lämna det privata privat" och hon har ju svarat på frågor om p piller tidigare också, så tagga ner nu. Jag uttryckte mig lite rak på sak kanske, det anses vara väldigt oförskämt, men lägg inte ord i min munn för jag har inte sagt att hon ser ut som ett berg, att hon är ful eller annat. Det vet hon redan att hon inte är. ;)

Curvylicious

2010-11-02

Grattis Hawa!

haha intressant diskussion om p.piller. när vi ändå e inne på det, vill oxo veta mer. går man upp i vikt eller så? det kanske e individuellt. Fatima, no panic. Du e snygg. Plus: kurvor e det nya svarta :D haha u gotta have them.

T.M

2010-11-02

Snälla människa, du borde frågat om p-piller och inte kommenterat hennes vikt. Kanske lite avundsjuka här hhmmm... Hur som helst lyssna inte på sånna löjliga kommentarer, ska hon va pinnsmal eller??? Du är perfekt Fatima och t.o.m så behöver du lite mer kött ;) u go girl

Elisabeth

2010-11-02

Jag har inte alls markt att Fatima skulle ha gatt upp i vikt? Om det nu ar sa kan det inte vara mycket... Valdigt taskig kommentar iaf, sa skulle man ju aldrig sagt till sin kompis irl.

Ang p-piller sa gar man inte upp automatiskt, men man kan fa storre aptit, och da kan det vara latt hant att man ater mer ocksa. Men ser man till att ata som vanligt behover ingen oroa sig.

Skriv en kommentar