Fatima Johansson

Tillbaka till barndomen
#1. Min födelsedag. Det är därför jag bär mammas brudkrona och får sitta i mitten haha! #2. En jul hemma hos världens bästa morföräldrar. Min kusin Jamal är andra personen på bilden. #3. En av många somrar hos mormor och morfar. Kusinerna Jamal och Joakim är självklart också med! :)

Jag har haft fullt upp idag med jobb. Har jobbat hemifrån så man tänker ju att jag ska hinna uppdatera något här men jag har tyvärr inte hunnit.. Var ute en sväng och tog en massa bilder men mitt minneskort vill inte samarbeta med datorn så jag kan inte få upp dem här.. Bjuder därför på tre bilder som jag fotograferade igårkväll, min familj satt och kollade igenom en massa bilder som togs då vi var små snorungar hehe. Jag vill tillbaka till barndomen när jag ser dessa bilder. Älskar Leila på första bilden, är hon inte vrålsöt med sina stora kinder!? ♥

Lagar potatissoppa och varma ostmackor nu som ska käkas så fort min underbara make kommer hem.

Kommentarer (7)

Diana

2010-09-20

Hahahahaha guuuuuud va ni är söta!!!Har märkt en sak, du ler likadant nu som när du var liten. Gulligt! =)

H.

2010-09-20

Vad lika ni var när ni var små.

nora

2010-09-20

Håller med Diana du ler på samma sätt nu. :D Ser framemot din webbshop och gillar din blogg!

Kirsi Berg

2010-09-20

Masallah, va jag får upp gamla minnen. Gud va Leila ser ut som Meriam idag. Tänk att Ni alla är utflygna idag från mammas bo. Kram Khaala AMINA.

Emma

2010-09-20

Haha, så himla söta! Du och Ali är verkligen lika er själva! Men precis som Kirsi sa så tycker jag att Meriam är superlik Leila på första bilden!

Anonym

2010-09-20

undrar ifall du fortfarande har samma hårfärg haha :P

Habiba

2010-09-21

Aaaaaaah Gud vad söta ni var :D jag dör!Förstår vad du menar med att man vill tillbaks till barndomen..härligaste tiden typ. :)

Skriv en kommentar