Fatima Johansson

AHLGRENS


Tog ungefär en timme att beställa passet till Samer och sen promenderade vi till Ahlgrens och köpte glass. En av mina kulor (haha! förlåt..) blev pistage, jag älskar den glassen! Min svärfar introducerade mig för den en sommar och sen dess är den alltid i min bägare när jag ska äta kulglass.

Min man är på gymmet nu så jag tänkte passa på att kolla lite bloggar och läsa mejl. När han kommer tillbaks kommer vi åka till hans familj för middag och sen åker vi allihop till Sibbarp och "firar" valborg. Valborg är inget jag brukar gilla men denna gång ska min svärfar stå för talet innan brasan tänds så det vill jag inte missa! :)

Kommentarer (10)

Berit

2011-04-30

Hej Fatima,

jag har två frågor.1. Varför brukar ni kvinnor inom den irakiska kulturen äta glass i bägare med sked och mannen i strut? Har sett många irakier göra så och därför är jag nyfiken på en förklaring.2. Vad jobbar Samer med och hur mycket tjänar han i månadslön före skatt?berit

2011-04-30

vad tjänar samer i månadslön före skatt? vad jobbar han med?

D A L I N A

2011-04-30

hahahahaha! Vad är det frågor!! Det är nog en för privat fråga med lönen tycker inte du det Bert?

Berit

2011-04-30

D A L I N A! För det första så heter jag Berit och inte Bert!Nej, jag tycker inte att lönenefrågan är privat då den riktas till bloggare. Jag är bara nyfiken. Varför jag frågar är för att se om det lönade sig att studera eller om jag kunde ta ett random jobb direkt efter 9:an och ändå tjäna lika mycket. Känns som att jag lagt all min energi på studier och ändå får dåligt betalt. Men som sagt, det är upp till Fatima om hon vill svara på min fråga. Du behöver inte lägga dig i och skratta åt mina fråga. Känner inte ens dig. Sköt ditt och jag mitt. Sen är hennes blogg för allmänheten vilket betyder att man får fråga vad man vill om hennes liv. Upp till henne om hon vill svara. Tror inte hon behöver rövslickare som ska försvara henne. Hon klarar sig själv.!!! :(:( Känner mig kränkt och sårad av din kommentar!

D A L I N A

2011-04-30

Menade inte att såra dig men den första frågan låter bara för rolig. Men du vet väll att HENNES MAN är inte en bloggare? Du ställer frågan åt honom inser du juh..

Habiba

2011-04-30

Ha så himla kul ikväll!! :)

Berit

2011-04-30

Jag är fri och ställer vilken fråga jag vill och till vem jag vill. DU ska inte kontrollera mig eller lägga dig i mina kommentaren. Frågan var inte riktad till DIG så lägg dig inte i. Är så djävla trött på falska rövslickare.

takwa

2011-04-30

salam alikom. har en fråga.

ska gifta mig i sommar och det är riktigt svårt att hitta "wedding favor's" hittade inget ord för det på svenska. men hoppas du förstår vad jag menar. undrar nu..vad hade du på ditt bröllop? och var kan jag hitta sånt i sverige? :) kram

åsa

2011-04-30

Sibbarp? Här utanför falkenberg? Va coolt! Haha! Världen e liten! Kram o ha en underbar Valborg!

Mona

2011-04-30

Vad mysigt Fatima! =)

Måste också testa pistageglass någon gång!

Skriv en kommentar