Fatima Johansson

GÅRDAGENS

Tunika JSFN l Cardigan, skärp, skor, strumpor, jeans H&M l Scarf Gina Tricot

Gårdagens klädesval. Köpte dessa skor och de virkade srtumporna inne i H&M förra veckan. Skorna kostade bara en femtiolapp så jag var liksom tvungen att slå till då jag tycker att de har en viss charm. Nästa gång jag kör på denna "outfit" blir det nog beiga chinos till, blir bekvämare.

Anyway! Jag sitter hemma i soffan med favoritkimonon på och en stor kopp te. Har varit hos mamma och pappa under eftermiddagen och kvällen. Ali, Leila, Gabriela och Jassim var också där. Vi åt middag, spelade sällskapsspel, käkade glass och snackade massor. Blev en väldigt avslappnad lördagskväll. Jag och Samer gick hem tidigt då vi måste städa lägenheten.. Hinner inte imorgon för vi båda upptagna med annat. Jag ska bland annat hjälpa svärmor med ett födelsedagskalas, så jag ska leka med en massa femåringar hela söndagen. Ska bli.... kul. :)

Ok, dags att börja med städandet.. :P

Kommentarer (5)

Fatima

2011-04-16

hahahahaha så fula skor jag skulle inte ha köptt de ändå om de hade kostat 10 kr

Frida P.

2011-04-16

Jag håller inte med kommentatören ovan detta var en av de finaste kläderna jag sett på dig. Ursnyggt med skinnskorna och de virkade strumporna. Wow! ;-)Jag vill smyga in en liten fråga också, du får gärna svara till min mail. Hur ser Islam på preventivmedel? Får man använda det?

Iman

2011-04-17

snygga bilder! o lyxigt med så nära till havet. här i sthlm finns sjöar..inte lika kul haha. kram

Skriv en kommentar