Fatima Johansson

Q & A : Webshop

Hej!
Jag tycker att dina priser är alltför dyra. Sist låg det runt 1000 lappen. Då beställer man ju hellre en klänning från Asos eller ett annat ställe.
MVH

Ja, om du hittar det du letar efter på Asos så kan du ju beställa därifrån. Anledningen till att plaggen låg på så högt pris förra året var för att det kostade exakt så mycket att tillverka dem. Förstår du? Jag la alltså inte till någon vinst (tar inte betalt för den tid jag lagt ner och alla kringkostnader osv osv.). Förra gången tillverkades alla plagg i Sverige och det mesta av tygerna köptes också i Sverige, prova själv så får du se hur dyrt det blir. Jag försöker inte lura någon, om jag till exempel skulle prissätta för lågt denna gång så kommer det inte komma fler kollektioner. Det är inte som att jag har överflödigt med pengar som ligger och skräpar här hemma. :)

Jag har lite frågor!
Vilka storlekar kommer det finnas?
Vad är det för plagg? Klänningar?
Kan man beställa även om man inte har slöja?
Tacksam för svar.

Storlekar: XS, S, M, L. Det kommer såklart att finnas mått på varje plagg så ni kan se vilken storlek som passar er bäst.
Plagg: Jumpsuit, vida byxor, långklänning, kavaj.
Självklart kan man beställa fast man inte bär slöja. :)

Jag undrar vart priserna kommer ligga. Kommer de vara dyrare nu eftersom de tillverkas i estaland? Eller skulle det vara samma sak om de hade tillverkats i syrien? Och hur lång tid kommer leveransen vara på?
tack i förhand. :)

Exakta priser har jag inte satt än. Ja, det blir dyrare när man tillverkar i Europa. Leveransen kommer vara på 3-5 arbetsdagar.

Vad roligt att det kommer en studentkollektion, längtar längtar! Undrar också vad priserna kommer ligga, är det samma som förra året alltså runt tusenlappen?

Jag längtar också! :D Har inte satt det exakta priset än men jag kan säga att alla plagg kommer ligga UNDER tusenlappen.

Du tillverkar ju kläderna i Europa blir nt de dyrt då?? Undrar vad de kmr va för storlekar. :)
Nej inte allt för dyrt, men betydligt dyrare än om jag skulle ha tillverkat i exempelvis Kina. Jag har svarat ovan. :)

Hej!
Jag undrar om du kommer sälja vita långa klänningar som man kan ha till studenten.:)
Ha det bra:)

Ja det kommer jag absolut göra. ;)

Kommentarer (6)

Silvan

2011-04-12

Hej. Kommer du ha större storlekar i framtiden? Typ XL och uppåt?

Sarah

2011-04-12

Under tusen lappen låter ju bra. =D Jag är så nyfiken på dina kläder. Har letat ÖVERALLT och hittar ingen bra klänning till studenten (ja har sjal) så jag litar på att du har något som kommer passa perfekt hehe. =)

Eman

2011-04-12

Salam! Har du kvar bilder och sånt från din förra kollektion som du kanske kan lägga upp? Bara lite nyfiken hihi

sara

2011-04-12

Alltså när kommer din collection ut?

Tar studenten den 30 maj och vill beställa en långklänning från din collection eftersom jag inte hittat någon långklänning som passar mig (har sjal).

Så du är nu mitt enda hopp liksom haha:(

Mrs.

2011-04-13

mashallah, inshallah det går super !

Naima

2013-04-24

Hej!
hur kan man beställa studentklänning från dig?

Skriv en kommentar