Fatima Johansson

UNDERKJOL

Hej Fatima :)

Jag har ställt denna fråga en gång innan men kan inte minnas om jag fick något svar... Jag vet att du använder en underkjol under genomskinliga klänningar, men har du köpt kjolen eller sytt den själv? Skulle behöva en själv till min studentklänning men vet inte vart jag ska få tag på en.


Tror jag svarat på det innan men kan göra det igen eftersom jag verkar ha svarat fel. Jag skrev att man ska kunna köpa underkjolar i H&M och Lindex butiker men jag hittar dem ingenstans. Har själv haft underkjolar från sådana klädkedjor men det verkar som att de slutat sälja underkjolar. MEN jag hittade några i butiker som säljer bröllop/balklänningar, så har du en sån butik i närheten börja med att leta där. Annars är mitt tips att sy en egen, finns inget som är så enkelt. Köp bara underkjoltyg, ungefär likadant tyg som vanligt foder fast gärna med lite stretch (blir bekvämare), sen syr du fast ett resårband i midjan. Hur enkelt som helst.

Kommentarer (4)

sara

2011-04-18

man kan oxå ha leggings under

smr

2011-04-18

Toppen, får väl ta och göra det! :)

Z

2011-04-18

Finns i Åhlens! De har i ''nude'', vitt och även svart. Kostar cirka 80 riksdaler :)

ny-muslimsk chockad tjej.

2011-05-19

svar på det där med att du inte vet någon muslim som inte tar del av julfirandet, för mig och alla praktiserande muslimer jag känner, så blev det NEJ på alla förslag du gav.....vi gör INGET av det, eftersom att det är som att ta efter kafirs traditioner, vilket en muslim inte ska göra som följer Qur'an och profet Muhammads (salAllahu alayhi wa salam) sunnah!

För dig låter det som att det är en självklarhet och ovanligt, vilket gör mig mycket chockad...

subhanAllah, denna syster har ett bra inlägg:http://umayma.blogg.se/2010/december/att-fira-jul-som-ny-muslim.html?_tmp=3cf229545f61efb95953e330475009075664e5c9

Skriv en kommentar