Fatima Johansson

UPPDATERING: Webshop

Eftersom det blev som det blev med Syrien så hade jag inte mycket tid att reparera skadan. Tallinn-resan var väldigt sista minuten och att en fabrik tillverkar så många plagg på så kort tid är väldigt svårt, speciellt med tanke på att de redan har massor med kunder. Men de lovade att fixa min beställning i den tid jag ville och det innebär alltså att min deadline (som jag sa i radiointervjun så skulle min webshop lanseras i slutet av april) bara flyttas fram ett par dagar, vilket känns jättebra!

Så här blir det! Jag skulle ju ha två kollektioner, en studentkollektion och en vårkollektion. MEN eftersom det blivit som det blivit så satsar jag på det som jag tror är viktigast för er - en studentkollektion. De senaste månaderna har jag dagligen fått kommentarer eller mejl med frågor om hjälp med kläder som ska passa er med slöja till studenten. Så jag hoppas att ni hittar något som ska passa hos mig!

Har ni några frågor om webshopen och sånt kring kollektionerna? Ställ dem i detta kommentarsfält så kommer jag svara på dem inom ett par dagar!

Kommentarer (9)

Donya

2011-04-11

Jag har lite frågor!Vilka storlekar kommer det finnas?

Vad är det för plagg? Klänningar?

Kan man beställa även om man inte har slöja?Tacksam för svar.

Anonym

2011-04-11

allt bra?:D

-

2011-04-11

Jag undrar vart priserna kommer ligga. Kommer de vara dyrare nu eftersom de tillverkas i estaland? Eller skulle det vara samma sak om de hade tillverkats i syrien? Och hur lång tid kommer leveransen vara på?tack i förhand. :)

En läsare

2011-04-11

Vad roligt att det kommer en studentkollektion, längtar längtar! Undrar också vad priserna kommer ligga, är det samma som förra året alltså runt tusenlappen?

Zahra

2011-04-11

Hej!Jag tycker att dina priser är alltför dyra. Sist låg det runt 1000 lappen. Då beställer man ju hellre en klänning från Asos eller ett annat ställe.MVH

Fatime

2011-04-11

Du tillverkar ju kläderna i Europa blir nt de dyrt då?? Undrar vad de kmr va för storlekar. :)

Anonym

2011-04-11

Hej!

Jag undrar om du kommer ha långa vita klännar som man kan ha på studenten:)

Ha det bra:)

Anonym

2011-04-11

Hej!

Jag undrar om du kommer sälja vita långa klänningar som man kan ha till studenten.:)

Ha det bra:)

Damla Yaraman

2012-02-23

Hej! Jag är nyfiken kring vilken fabrik du använder dig av. Skulle bli jätte tacksam om du hade lust att maila mig ett svar med namn och kanske en Email kontakt till fabriken. Med vänlig hälsning, Damla

Skriv en kommentar