Fatima Johansson

200411
Har just varit på 24seven för att förnya mitt gymkort, man måste tydligen göra det via internet så jag ska fixa det härifrån istället. Blev ingen träning för mig idag, men imorgon ska jag minsann få träna! Ska bli skönt.

Vad har jag gjort idag då? Det vanliga: jobbat. Det roligaste som hänt var då jag köpte ett par nya hörlurar och batterier till min MP3.. Jag använder världens äldsta och fulaste MP3-spelare kom jag på idag. Det satt en kille bredvid mig på bussen som också lyssnade på musik och då ser jag hans spelare. Wow vad fin den var, kul för honom tänkte jag och sen kikar jag på den som låg i min egen hand som är TEJPAD haha! Äh den funkar fortfarande så den får kämpa på tills den totalkollapsar. Jag fäster mig lätt vid elektronikprylar, gillar inte att köpa nytt. Min första mobil är känd bland mina närmsta vänner, den var tejpad överallt och det fanns inget ställe där den inte hade en repa hahaha. Good times, good times.. Ni har nog själva märkt det på min datorn som kraschar var 3:dje månad? Jag kommer använda den tills den ligger i småbitar.. :)

Kommentarer (5)

Nadia

2011-04-20

Hej!

Kan du vara snäll och förklara för mig hur du kan tycka om sommaren så mycket? Sedan jag tog på mig slöjan har jag börjat hata sommaren:(! Inget illa menat alls utan jag vill med kunna njuta av sommaren trots slöjan:) Tycker du inte att det är varmt?

Amira

2011-04-20

Hahahaha omg jag har också en ful o trasig mp3 som jag inte kan va utan, känner igen mig där. ^^söta bilder!

Habiba

2011-04-20

Hahaha jag brukar också fästa mig vid "elektroniska produkter". Har en mobil som stänger av sig varje dag bara sådär mitt i ett samtal..men vill inte ha en ny! :( Haha :)

Måste också köpa nya hörlurar..har inget ljud i ena hörluren.

Härliga bilder på dig fina vän :)

Fatma

2011-04-21

Haha känner igen mig som fan min mobil är egentligen redo för soptippen men den bär på så många minnen så jag vill fortsätta använda den...

Skriv en kommentar