Fatima Johansson

Uppdatering: A/W-collection


Lite av de tygproverna från Göldeli som levererades till mig imorse. Det är inte denna färgskala kollektionen kommer gå i, utan jag jämför kvaliteten mellan de olika fabrikerna. Måste försöka sålla ut vissa leverantörer, jag kan ju inte välja allihop. :P

Har varit fullrulle hela dagen. Går igenom massor med tygprover till min A/W-collection som har kommit från flera tygleverantörer i Turkiet. Mitt kontor känns lite som en tygaffär just nu.. Ska även på en stor tygmässa i Stockholm i slutet av augusti där några av de turkiska tygleverantörerna kommer visa upp vinterns och 2012s tygnyheter. Bokar även in möten med fabriken i Estland, ska bli kul att åka dit igen.

Ikväll bryter jag fastan på en biograf, det lär blir något jag aldrig gjort förr hehe. :)

Kommentarer (5)

Anonym

2011-08-08

Hej! Jag har någrå frågor till dig.. jag är bara lite nyfiken.. vad tror du på som en shia? Och brukar du gör det där under Muharram? Varför?Hoppas att jag får ett svar från dig :)

Amina

2011-08-08

Vad spännande med mässor och dessa tyger. Jag önskar dig lycka till! :-)Anonym: Vad är det för frågor? Kan du inte kolla upp det själv, internet är full med info eller fråga närmaste sheik.

Anonym

2011-08-08

spetsen är så fin..

Salima

2011-08-08

Låter skoj! Jag håller med ovanstående: spetseen var jättefin. =)

Nor

2011-08-08

Kommer du även att sälja slöjor i framtiden? :)

Skriv en kommentar