Fatima Johansson

COLORS


Provade färgglada plagg idag. KappAhl har fått in massor med färg! Har inte varit ett stort fan av KappAhl tidigare men de har verkligen börjat få in snygga kläder och accessoarer den senaste tiden.

Åkte ju in till stan för ett bankärende, träffade då på mamma och Meriam inne i Tiger. Fick en liten chock då jag och morsan smsade varandra om morgondagens planer, trodde hon satt på jobbet men istället shoppade hon alltså. :P 

Efter jag varit i banken hängde jag med mamma och syster, blev även lite shopping för min del. Sen åt vi mat på Max innan vi gick hemåt.

Kommentarer (4)

linda

2011-12-16

dina kinder ser konstig och stor ut, iaf på bilder!

Amal Yousif

2011-12-16

Vad roligt med shopping. Fina plagg på bilden! Köpte du någon av dom? =)

sara

2011-12-16

Hej fatima!

fina plagg du har köpt :)) jag undrar en grej:jag köpte en Adidas väska från stadium det kostade 450kr men det var ståg ® ovanpå ADIDAS MÄRKEET ELLER NÅT iaf några säger att det e fjek så ?är det fejk då?och vad byteder tecknet ®?

Esra

2011-12-17

Hej sara ! , Jag tror inte att Fatima vet om det, men först kan du söka på google efter adidas väska sen jämför den med din väska & på bilden, men om den fotfarande är inte samma gå tillbaka till affären med ditt kvitto :)

Skriv en kommentar