Fatima Johansson

D A I S Y
Detta ljuvliga parfym-set fick jag från min älskling i lördags. Han vet hur mycket jag älskar Marc Jacobs parfymer. Behöver jag berätta hur glad jag blev? :P

Idag har det varit städdag hos mig, har även handlat och sprungit ärenden. Har dock tagit en jobbpaus tills nästa måndag (2 januari). Hittintills har det varit himmelskt skönt, att bara pausa och göra ingenting. Men på måndag händer det en massa spännande saker för min del, kommer inshaallah bli en bra start på det nya året. :)

Kommentarer (5)

Hanan D.

2011-12-27

Den har jag me! :-) Härlig doft!

Amal Yousif

2011-12-27

Vilken vacker parfymflaska! Låter bra med lite ledighet. Ha det skönt. =)

Sara

2011-12-27

har du tips på några bra filmer?tack FATIMA!:)

Samara

2011-12-28

Hejhej Fatima! ;) tänkte bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och den är så intressant för varje inlägg!!! Jag är också halv arab som du, halv Irak och halv Rumänien hehe, och jag är sunni. Men jag vill bara säga att jag skiter fullständigt i vilken inriktning man har när man skaffar kompisar osv. Jag har kompisar som är shia och vi är jättebra kompisar. Jag är 17, snart 18, bor i Malmö och bär också slöja. :) kanske nt det mest intressanta du läst på länge hehe men jag kände att jag ville dela med mig det :) btw ditt och Samers bröllop var jättefint :)

Anonym

2011-12-28

vill oxå ha den ^^

Skriv en kommentar