Fatima Johansson

EFTERMIDDAG MED SYRRAN


Jag som mumsar på brända mandlar. Kolla mannen i Creperiet, peace! :P

Lunchade med Leila på Ankara (vi fick en riktigt otrevlig surpuppa till servitör. Varför vill folk som inte är det minsta service minded jobba som servitör?!) och sen gick vi runt i stan. Är så mysigt med alla ljus som tänts överallt i centrum..

Letade efter nya tunikor men hittade INGENTING jag gillade, är alltid så när jag letar efter något specifikt. Fast om jag bestämmer mig för att inte köpa något DÅ hittar jag minsann massor haha. :P

Nu ska jag byta om till myskläder och göra varm choklad!

Kommentarer (10)

I S R A

2011-12-09

hur gammal va du när du börja med slöja?

Hanan

2011-12-09

Otrevliga servitriser ska få sparken!Mysig bild. =)

Anonym

2011-12-09

Jag har en fråga; där du var för att ge blod, får sitta i ett eget rum då? För jag har försökt ge blod i Lund men då skulle alla sitta i samma rum och då jag bär slöja kände jag mig inte riktigt bekväm i att sitta i linne inför folk. Men jag skulle gärna vilja ge blod..

Hanna

2011-12-09

Hej, Jag var i malmö över höstlovet nyligen och vi besökte Ankara det var god mat där och jätte bra service, väldigt trevliga faktiskt. Hur nära bor du Stan? Undrar bara för att jag är från nacka i stockholm?.

Anonym

2011-12-09

mmm varm choklad! Du e best

nez

2011-12-09

salam alikum syster måste bara säga du så otroligt vacker i slöja! hittat din blogg nyligen o helt fast klistrad framför datan. Må allah hjälpa dig livet ut, och förstärka din iman för varje dag! Mvh syster från Karlstad :)

Habiba

2011-12-09

Det är så mysigt verkligen åhh Gud. Och jag kan verkligen relatera till det där med kläderna haha :)..så himla typiskt..

Sara H

2011-12-09

Mysigt, vill också ha varm choklad men orkar inte fixa haha. Kram gumman!:)

A

2011-12-10

Sådana människor passar inte i serviceyrken å inte heller i andra yrken för den delen, en kontorsnisse måste ju vara social till en viss del, nä kasta surpuppor!! Dem måste veta att allt inte kretsar kring dem... jisses

Servina

2011-12-10

Jag har aldrig gillat ankara

Skriv en kommentar