Fatima Johansson

FAVORITERNågra favoriter från H&M och Chicy.se. Jag ska nog slå till på koftan med paljetter och den härliga ringen!

Sitter fortfarande med mejlen haha.. Och det är för deppigt att det redan är mörkt ute. Ännu en anldening till att jag längtar till snön, då är det ljusare om kvällarna. :)

Ska snart ut men först ska jag få i mig lite käk. Har kvar lite köttbullar i gräddsås från igår så jag slipper laga mat, rester är det bästa, haha. ;)

Kommentarer (3)

Naz

2011-12-08

Hej! måste bara säga att jag hittade din blogg av en slump, då ja leta efter balklänningar åså, lite speciella och du hade lagt upp en klänning från Asos.com, å det var just en sådan klänning jag ville ha. men hittar den inte :( undrar om du kunde hjälpa mig så ja kan hitta den.

Ja skulle sytt en helt själv egentligen men måste ha helbil åså. ja ska läsa borås textilskola och bli kläddesigner i Turkiet, hehe, så blir väldigt inspirerad av din klädstil, speciellt hur snyggt du matchar sjal med kläderna. Älskar det! iallafall, ja tjatar mycket. men snälllla hjälp mig!mvh/ Nazan Can

zeinab jaber

2011-12-08

H&M har ju en jättestor rea nu, beställde kläder för 2 veckor sedan och nu är det rea på allt jag köpt som var nytt för H&M!Tycker du ska slå till och handla nu:P

Mrs. Coskun

2011-12-08

Kanske låter som en dum fråga men hur göra man sådan prydliga collage ?

Skriv en kommentar