Fatima Johansson

GODKÄNT

Hejsvejs!

Vill bara meddela att jag fixat godkännarfunktion på bloggen - på begäran av er! ;) De enda kommentarer som INTE kommer godkännas är: lögner (har märkt att det finns många nollor där ute som vill sprida lögner om mig och jag måste sätta en gräns någonstans) och grovt rasistiska kommentarer.

Har fått in massor med rasistiska kommentarer under den senaste veckan, mest under gamla inlägg så ni kanske inte märkt något. Även kommentarer med länkar till porrsidor, what's up with that? Haha.. Så det blir bättre om jag sållar undan lite grann.

Men jag vill bara meddela att jag fortfarande kommer låta diskussioner om allt mellan himmel och jord få pågå bland kommentarsfälten. Där kommer jag inte ta sida. :)

Så, det var det. Trevlig helg! ♥

Kommentarer (10)

Emelia

2011-12-17

Bra Fatima! Det behövs. :-)

Hawra

2011-12-17

Vad bra att du gjort det. Såna typer ska inte få luft, bara radera dom. :)

nana

2011-12-17

bra fatima!

marwa

2011-12-17

jätte bra gjort fattar inte att folk har inget för sig än bara skit snack om andra. men mashallah du verkar vara en bra kvinna. du är mhtarama! men de som snackar skit har noll självtroande

Habiba

2011-12-17

Gud att de fortfarande håller på gumman...

nez

2011-12-17

slam alikum syster bra gjort finns massa sjuka människor där ut, du underbar hur kan man haka på dej om man inte e avundsjuk på dej:) Ta allt som en nypa salt syster! ha fortsatt trevlig kväll

Bra gjort folk skämms inte snälla var modiga och gör en sån

2011-12-17

Folk skämms tyvär intee var modiga och gör en sån bra blogg . Och att du har slöja på dig och täcker dig braa bry dig inte om folk de är bara avendsjuka. Man behöver inte visa sin skönhet åt andra män man visar sin skönhet åt sin man vf har man gift sig för att visa sig för sin man och andra killar o män eller? snälla folk skämms. Man är fin åt sin man inte vara otrogen som andra tjejeeer!!!!

zeinab jaber

2011-12-17

Shit vad dåligt att det måste komma till en punkt där du måste göra så. Men det är bra gjort, inte ska man ha rät att kommentera elaka saker!Skit i folket och kör ditt race :)

..

2011-12-17

HAHAHAHA OFTA människor lägger ut länkar till porrsidor? :S

Lilo

2011-12-18

Bra

Skriv en kommentar