Fatima Johansson

LUNDEhm.. Behöver jag skriva att jag och mitt nya stativ behöver mer träning ihop? Förstår inte varför det hela tiden blir suddigt! Men fick i alla fall till EN tydlig bild. Nedersta bilden ska vara en "detalj bild" men den var inte inzoomad hahaha. Gud vad hopplös jag är. :P

Var sånt himla strul igår med internet så jag stängde av datorn tidigt. Nu ska jag iväg till Lund! Vi hörs när jag är tillbaks. :)

Kommentarer (11)

Habiba

2011-12-02

Haha du e så söt Fatima..jag hade nog också varit helt hopplös med ett stativ?! Fin du är..:)

Anonym

2011-12-02

Hej Fatima jag undrar ifall du vet varför Madde (pinglan Madde) har slutat blogga eller är det bara jag som har missat något. Undrar eftersom jag vet att du har länkat till hennes blogg. Kram

Anonym

2011-12-02

så fiiin!

Zeinab

2011-12-02

Hej Fatima, jag undrar om man verkligen ska fasta under moharam då jag har hört att man inte ska göra det. Utan att man ska dricka mycket vatten och äta, fast bara under den 10 dagan så ska man hålla sig borta från mat, men inte fasta direkt.

..

2011-12-02

Vad händer i lund?

Therese

2011-12-03

Jag personligen tycker ju att det ibland är snyggt med oskarpa bilder ;) den ovan är riktigt fin!MEN, vet att våran förra kamera gjorde så om man hade på självutlösare och den tog fokus på fel ställe, alltså när man tryckte in avtrycken så var vi tvungna att stå bredvid den inte framför för stod man framför kameran så tog den fokus på där man stod då och sen blev alla oskarpa.. så jag lät den ta fokus på väggen som jag skulle stå framför och då blev det bra. =) förstår du hur jag menar? det kan ju vara det, om du inte redan gör så annars vet jag inte tyvärr..

Anna-Maria

2011-12-03

Tips - sätt upp någonting där du ska ta bilden (kanske en tavla på väggen eller någonting högt där du tänkte stå - typ din mannekängdocka) och ställ sedan in fokus manuellt efter det.. insha'Allah ska det funka! :)

Noura

2011-12-03

Haha jag hade också problemas när jag skulle lära mig fota mig själv med stativ. Ett tips är att klippa ut detaljen från fotot istället för att zooma:)Och för att svara anonym där uppe så är det jag som är pinglanMadde, fast i ny förpackning;) har med andra ord startat en ny blogg.

anonym

2011-12-03

Haha du ska ya3ni kallas riktigt muslim kolla bara vad du sätter på dig, bara korta kläder!

AnOnYYYMMM!!!!!!!!!

2011-12-03

Haha du ska ya3ni kallas riktigt muslim kolla bara vad du sätter på dig, bara korta kläder!

Amal Yousif

2011-12-04

Älskar din stil!

Skriv en kommentar