Fatima Johansson

SVARTVITTTvå snabba bilder på dagens, i svartvitt. Långa kappan över!

Stressmorgon! Fortfarande en massa snack om tygleverantörerna. Ska iväg på ett möte snart och blir klar med detta. Har totaländrat planerna med min nya kollektion pga opålitliga typer. Förlorar inga pengar bara tid, och det är lugnt vid detta laget. Vi hörs senare, har en lång dag framför mig..

Kommentarer (10)

Kosovare

2011-12-12

Vad häftig ring! O jeansen va snygga. Var är dom köpta??

Hanan

2011-12-12

Vad synd. =( Hoppas allt löser sig. Tur att du är så positiv iaf! Gillar dig! =)

fundersam

2011-12-12

varför måste du alltid fotografera din dragkedja?...ser inte alls fint ut...inte alls.... >:(

Nora

2011-12-12

Snyggt! Utsvängda jeans passar dig fint! :)

Hijab

2011-12-13

Innan brukade du klä dig hijabigt, nu zoomar du in ditt skrev? Blir faktiskt lite besviken på att du verkar gå ifrån hijab stilen som du säger att du vill hjälpa hijab tjejer att hitta muslimskt mode kläder. Trodde du ville vara en förebild för att man kan klä sig moderiktigt men ändå ha hijab. Alltså täckade inte bara den på huvudet.

Anna

2011-12-13

Ser kommentarerna här och tycker att du ska ta av dig din slöja Fatima. Du täcker din kropp och din skönhet och jag tycker det är synd på en så vacker tjej. Dina medsystrar försöker till och med trycka ner dig. "Bild på skrev" kom igen. Googla bild på skrev så får ni se vad det är för nåt. Men det är min åsikt TA AV DIG DIN SJAL! Dölj inte din skönhet!!!

Amira

2011-12-13

asså herregud vilka fula människor ni är som skriver sådana kommentarer. Vem är ni som definierar vad som är "hijabigt" eller inte? Vem är ni som ska ge order om att hon ska ta av sig slöjan? Vad är ni för sorts människor egentligen!? Ni borde lägga nosen i ert eget liv och sluta peka ert smutsiga finger åt andras liv när ni med all säkerhet inte lever ett "perfekt" liv. Fy skäms på er. Ni äcklar mig.

Anna

2011-12-13

Jag menar vad jag skriver. Varför täcka sin kvinnlighet? Att mena att hon VISAR sin kvinnlighet i denna trasa på huvudet är otroligt skrattretande. Ni muslimer är roliga när ni menar att Fatima klär sig "avslöjande".Jag skriver det igen. Ta av dig din slöja. Bara ett råd. Du kommer känna dig mer uppskattad än nu när du lägger upp dagens outfits till muslimer som ska hacka på dig. Tänk på saken. Kram, Anna.

fundersam

2011-12-13

Anna...lägg bajs i din mun o håll käften ditt smuts o blanda inte in slöjan i det hela... med eller utan slöja....att fotografera där nere i åtsittande kläder där man exakt ser formen utan att behöva använda fantasin är äckligt. PUNKT....Vad för kvinnlighet vill du att hon ska visa? och till vem? Ni som tror att det är så man är kvinna är ni som har sänkt kvinnan i dagens samhälle. Ni förtjänar en stor bajs i erat ansikte...tfih så djävla låga .

Anonym

2011-12-13

jag spyr på "fundersam" och på "anna". ni e båda pinsama

Skriv en kommentar