Fatima Johansson

ALLA ♥ DAG

Ska ta och få iväg ett inlägg nu mitt i kaoset här hemma. Igår fick jag ett mejl om att ett möte jag skulle ha idag ställdes in men i sista sekund så "tog de tillbaks att de ställt in" - haha what? Så kan man ju inte göra hur som helst! Jag gick ändå på mötet för jag är fullbokad hela veckan och kunde inte omboka.. Fick rusa iväg till bussen och hann med den i sista sekund, kom prick i tid till mötet. Jag är grym på att hålla tider! :)

Nu har jag en verksamhetsberättelse att skriva för Global(s) årsmöte. Jag sitter som sekreterare där. Vet inte ens hur en sån ska se ut men jag har förra årets verksamhetsberättelse som mall. :P Har ännu ett möte i eftermiddag och ikväll bjuder jag ut min fina make på trerättersmiddag - det är ju Alla hjärtans dag. Höll faktiskt nästan på att glömma hehe. Alla hjärtans dag är inget jag hurrar för egentligen men det ser ut som att jag är i Syrien nästa vecka och då kommer jag missa vårat lilla jubileum (Dagen då vi bestämde att vi skulle gifta oss..). Så vi firar dagen idag istället. ♥

Kommentarer (4)

Anna

2011-02-14

Glad alla hhärtans daag!!

Josefine

2011-02-14

Glad alla hjärtans dag! Hoppas att du får det underbart i Syrien.PS. När du har släppt din kollektion så tycker jag att du ska ta en paus och fixa en liten baby :)

Anonym

2011-02-14

Jag tycker inte som Josefin! Man kan inte driva företag när man har barn. Eller man kan men de blir jobbigt...Glad alla hjärtans dag!

Josefine

2011-02-14

Hon vill ju ha barn? Varför inte bli en ung vacker mamma till ett litet barn? Inget är omöjligt, man kan så gott som studera, jobba och ha barn :)

Skriv en kommentar