Fatima Johansson

ARABISKT KAFFE

Jag har inte såna minikoppar som arabiskt kaffe vanligtvis serveras i, så dessa från Ali & Gabriela är mina minsta. Kannan är från min svärmor!

GODMORGON!

Vaknade för ett tag sedan (klockan 10.00) och det var helt underbart att stiga upp idag. Jag kände mig väldigt utvilad och när jag gick ut från sovrummet möttes jag av världens härligaste solsken. Åhh känner ni att våren närmar sig??!! Bara någon (okej några) månader kvar nu!! Jag vet att det snöade lite igår men det smälte bort snabbt så låt oss ta och glömma det..

Jag har kollat på tv, ätit Ballerinakex som blev kvar från fikan igår, lekt med Herkules och druckit en kopp arabiskt kaffe. Jag är inget fan av den drycken men eftersom jag gjort en liten kanna åt Samer smakade jag lite. Jag väckte aldrig Samer när jag steg upp så han sover fortfarande haha. Ska väcka honom nu med hans favoritkaffe! ♥

Kommentarer (4)

Nina

2011-02-19

Hur gör man arabisktkaffe?

eli

2011-02-19

Vem ska du åka till Syrien med, Samer?

Habiba

2011-02-20

Du jag kan säga såhär mycket..våren är inte ens nära här i Stockholm! Det har aldrig varit såhär kallt på hela vintern som det är nu! :( Jag fryser ihjäl!Vad fin "kaffekanna" förresten..älskar såna! :)

Zulejha

2011-02-25

Är arabiskt kaffe samma sak som turkiskt kaffe? Mvh /Zulejha

Skriv en kommentar