Fatima Johansson

BLOGGPAUS

Det är så himla mycket just nu - webshopen, planering inför Syrienresan, alla andra hemsidor, fraktpåsarna, logotypen, massor med avtal som ska läsas och skrivas på, välja modeller till fotograferingen, allt runt om fotograferingarna, hitta fotograf och mönsterkonstruktör - bara för att nämna några saker. Komplikationer har dykt upp överallt subhanallah, men det är inget som inte ska gå att fixa. Kheir inshallah, jag är bra på att anpassa mig när det inte går som jag vill.


Men jag tar en liten paus från bloggen i ett par dagar. Jag känner att jag har bloggen som ett "måste" i huvudet och det är inte kul för jag gillar vanligtvis att blogga. Jag behöver samla mig och bara fokusera på mitt företag.

Vi hörs inshaallah på lördag!

Kommentarer (13)

Emir

2011-02-23

Jag förväntade mej att du skulle ta en paus. Sa till min syster (det e hon som följer din blogg) att du verkar behöva en liten break. Du verkar va igång hela tiden å då dömmer jag bara genom bloggen och den stressade tjejen min syster pekade åt förra veckan å sa "de där e bloggaren fatima!" och när jag kollade på tjejen ser hon helt slutkörd ut. Jag menar inte detta som något taskigt utan lyfter på hatten åt pausen.P.s. Jag är en hyfsad fotograf som gärna ställer upp och fotograferar det du vill. Bara att skicka ett mail. :-)

Elin

2011-02-23

Tycker du gör helt rätt i att ta en paus! Lycka till med allting, jag hoppas inshaAllah att allt går super. :)

Ska bli så spännande att se webshopen när den är klar! :D

Kram

Fatiha

2011-02-23

Inschallah kommer allt att lösa sig för det bättre.

Som sagt du har ju rätt många trådar att hålla reda på ;) Vi kan nog vänta ett par dagar tills du får ordning på allting.Väntar med spänning och förtjusning på webbshopen och dina kläder.

Emir

2011-02-23

Oj jag tror ja glömde skriva in mailen. Har gjort det nu.:-)

michaela med bebis

2011-02-23

hoppas att du lyckas reda ut allt och att du snart är tillbaks här =)

Habiba

2011-02-23

Usch..förstår den känslan av alldeles för mycket på gång!! :) Skönt med en bloggpaus då. Lycka till med allt nu, det kommer gå bra inshAllah! Stolt över dig

pinglan

2011-02-23

Ta en bloggpaus du:) Det förtjänar du! Vi hänger nog kvar allihop i alla fall :)

Amira

2011-02-23

Näääääeeee.. Tråkigt med en paus jag som läser din blogg varje dag flera gånger haha. Men ja (o dina andra läsare) klarar oss till lördag ;) hoppas allt löser sig nu o att du får allt du vill göra klart o att din webshop blir bäst!! :)

fatma

2011-02-24

önskar dig all lycka! =)

Hawa

2011-02-24

Lycka till med allt!

Hawraa

2011-02-24

Ohh, jag som hade precis börjat kolla bloggen. Men men jag tycker att det vore bra att ta en liten paus, det ser faktist ut att du har mycket att göra.'Enshalla du lyckas med allt du vill nå :)

Ha det bra så länge ;)

D A L I N A

2011-02-24

Bra med en paus! Det förtjänar du efter att ha bloggat så länge =) många många kramar från en trogen läsare.

Mimi

2011-02-24

Lycka till med allt nu, vi saknar dig redan haha =) =(

Skriv en kommentar