Fatima Johansson

EN RIKTIGT HÄRLIG LÖRDAG

För ett par timmar sedan. Efter Melodifestivalen. Jackan/kavajen är från H&M. Spetstunikan KappAhl, jeansen är de nya från H&M och ankelbootsen är från Din Sko. Effekten på bilderna går att göras på denna sida om någon undrar.

Har haft en riktigt härlig lördag, behövdes verkligen efter en katastrof vecka som denna hehe. Eller katastrof och katastrof, beror lite på hur man ser det.. Anyway! Efter Global(S) årsmöte åt vi alla lunch tillsammans innan vi åkte vidare hem till min makes familj. Där firade vi min svägerska Amani med prinsesstårta och födelsedagspresenter!

När klockan började närma sig 19.00 skjutsade Samer mig och Alisar till Malmö Arena. Där spenderade vi två och en halvtimme med att kolla på Melodifestivalen (det är en extra timme med underhållning när man sitter i publiken). Mina favoriter var Melody Club och Linda Pritchard. Men kvällens gäster The Ark var himla grymma, de där soldaterna på scenen och hela stämningen i arenan var riktigt häftig. De borde ha tävlat med den låten.. :P

Efter Melodifestivalen åkte vi hem till Samers familj igen där vi åt lite kvällsmat och kollade på filmen Mitt stora feta grekiska bröllop. Nu är vi hemma och jag ska genast ta och tvätta bort sminket och SOVA. Jag är OLIIIIIDLIGT (detta ord får bara uttalas som Peter Harryson uttalar det hehe) trött. Godnatt på er!

Imorgon kommer lite bilder från dagen. :)

Kommentarer (2)

Sara

2011-02-27

Så roligt att få va på melodifestival! =) Jättefin jacka!

Amira

2011-02-27

Ser fram emot bilderna. Jag tyckte Love Generation var bäst!

Skriv en kommentar