Fatima Johansson

GÅRKVÄLLEN


Gårkvällen på Bright var väldigt mysig, vi åt så mycket så vi nästan behövde rulla hem. Både jag och Samer valde helt olika rätter. Min förrätt var en räckmacka, huvudrätten: den underbart goda plankan med grillad laxfilé (eftersom vi inte äter hummer så väljer vi bort hummersåsen som ingår i alla laxrätter. I hummersås brukar det även finnas lite vitt vin eller konjak, det är något att tänka på om du inte vill ha alkohol i maten) och till efterrätt beställde jag marängswiss men den var för stor så jag bytte med Samers efterrätt, chokladkaka med vaniljglass och jordgubbar. Allt var otroligt gott!

Idag väntar en massa jobb hemifrån och en storrensning på kontoret.

Kommentarer (11)

nina

2011-02-15

alkoholen kokas ju bort, så det finns inget kvar när såsen serveras :)

Sara

2011-02-15

Nina: Men muslimer har ändå inte sprit i maten för det brukar finnas en viss procent alkohol kvar.Så fina bilder fatima. Maten ser god ut!!!

Anonym

2011-02-15

Om det är vin vi pratar om så räknas det som orent även om alkoholen kokat bort.Sååå vacker du är!

Anonym

2011-02-15

Stiliga ni var! Maten ser riktigt god ut :)Förresten är väl inte alkoholen i sig oren, det är bara att man inte får dricka den? Exempelvis är det ju inga problem att tvätta händerna med sådana desinfektionsmedel innehållande alkohol i influensatider, och det är väl ingen fara? Isåfall borde väl matlagningsvin inte vara några problem eftersom alkoholen (som inte är oren) kokar bort och kvar har vi.. ja, vad nu det vinet består av! Vore intressant att kolla upp!

jasmin

2011-02-15

SAlam alekom kära Fatima. Tack ännu för en underbar blogg och för att du r en super bra förebild för unga tjejer i din ålder!! Det slog mig att din blogg saknar "höger klick spärr".. Jag vet att det finns många galningar där ute.. skulle inte kännas skönt om nån tog dina bilder bara så där. Kan du ordna det Fatima??Ha det bäst!Elin

2011-02-15

Varför äter ni inte hummer?Själv är jag allergisk för det men jag minns hur gott det är.

Iman

2011-02-15

Gud vad snygg du e i rött! -du passar verkligen. ser ut som en mysig middag :)

Habiba

2011-02-15

Du är så förbannat vacker i den röda kavajen! Herre Gud! Vill också ha en sån......Verkar som ni hade en mumsig och mysig kväll på det där stället :)

evelina

2011-02-16

OMG jätte söt är du. undrar om du använder något speciellt till ditt ansikte+++

Anonym

2011-02-19

Men vilken skönhet! Du passar verkligen i rött mashaAllah :)

The Cat

2011-02-19

Oj vilka portioner! Men läckert ser det ut!

Skriv en kommentar