Fatima Johansson

GREY

Kappa secondhand  Tröja H&M  Byxor Gina Tricot  Halsband minns ej  Scarf H&M  Väska Vero Moda  Boots H&M
När vi väntade på bussen knäppte Samer en dagens på mig. Jag matchade det gråa vädret..

Kommentarer (6)

Denise

2011-02-06

Jag verkligen ÄLSKAR din stil :) Är hur härligt som helst att kika igenom ditt arkiv och se alla dina outfits! Ger verkligen inspiration :)

Anna

2011-02-06

Hej! Såg ditt inlägg om slöjan. Intressant, men jag har en del frågor:

Slöjan var om jag uppfattade det rätt till för att ta bort utseendefixeringen av kvinnan, så att män inte skulle se till hennes skönhet utan istället till hennes intellekt. Men ändå klär du dig i snygga kläder och designar snygga kläder åt tjejer med slöjor. Kläder är en stor del av ens utseende. Du bidrar då till att få männen att se tjejer enligt utseendet igen. Eller menar du att det vackra endast sitter i hår och hud? Och inte i ansiket? Ansiktet är statistiskt sett det som män attraheras mest av hos en kvinna. Du bör alltså klä dig i burka eller något ansiktstäckande också för att få mannen att inte uppfatta dig som snygg eller ful. En annan grej, om det är jättevarmt utomhus, t.ex. en varm sommardag, så anser du att kvinnan ska svettas i heltäckande kläder med mannen kan gå omkring i badshorts på stranden och visa upp sina magrutor? Något som jag lagt märke till vid badstränderna, de muslimska kvinnorna sitter kvar på filtar medan männen hoppar, skrattar och dyker i vattnet. Om Islam nu vill ge kvinnan så mycket rättigheter, och göra samhället mer jämlikt så undrar jag: jämlikhet är väl när mannen och kvinnan ska behandlas lika? Jag skulle ha större förståelse för slöjan om alla muslimska män också gick omkring i heltäckande och slöja. För även om du inte vet det har kvinnan också en sexualtitet och vi "dömer" män utifrån utseende vi också. Vi dras mer till snygga män, och mindre till fula män. Därav vore det väl bra om alla gick omkring utan att visa sitt utseende? Och förresten, vad är fel med sex och flörtning? Det är något kvinnan och mannen njuter av, varför ska man inte få flörta, som du verkar tala så nedlåtande om? Hoppas du kan besvara några av mina frågor. Tack på förhand! / Anna

Anonym

2011-02-07

Pratar du och din man svenska med varandra. Kan du arabiska? :)

Anonym

2011-02-07

Jättesnyggt!

Zimiz

2011-02-07

Jag är så stolt och glad för att se muslimska systrar klä sig fint och modernt. För vi är en av dem som representerar islam. Jätte bra! Mashallah, fortsätt så :)

Skriv en kommentar