Fatima Johansson

KNUFFAD AV STORMEN

Vilken fullspäckad förmiddag jag haft! Efter mitt sista möte skulle jag promenera till busshållsplatsen och det var svårare än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Det blåste så mycket så att jag LYFTES UPP OCH SEN RAMLADE PÅ MARKEN. Herregud så förbaskat obehagligt. Hände mig hela tre gånger och sista gången ville jag bara gråta för jag hade ingen kontroll över min kropp, slängdes som att jag var en trasdocka. Visste inte att det kunde hända.. Sista mötet var med Nordea i Dockan och det ligger ju i Västra Hamnen och där har vi havet så det var därför det blåste så kraftigt. Riktigt obehagligt var det i alla fall.. När jag väl kom till busshållsplatsen märkte jag att jag inte hade kontanter på mig till bussen. Så typiskt! Jag var alltså tvungen att gå hela vägen tillbaks till Nordea för att hämta ut pengar - i den läskiga stormen. GAAAH! En till småirriterande sak var att jag var nära att missa min buss i Gustav Adolfs torg, så när jag såg bussen sprang jag som bara den för att hinna med den i sista sekund. När jag väl kom in i bussen (lättad för att jag hunnit med den) och satte mig tillrätta så märkte jag att DEN ÅKTE ÅT FEL HÅLL! Jag hade klivit på fel buss! #!%*&!!! Det var bara att bita samman och hoppa av vid nästa hållplats för att vänta på nästa buss.. Massor med andra knäppheter har också hänt men jag måste fortsätta jobba här. Vi hörs lite senare!

Kommentarer (5)

D A L I N A

2011-02-08

Inte smart att gå bredvid havet när det stormar. Hoppas du inte skadade dig..

Anonym

2011-02-08

Vilken hemsk dag men jag kan inte låta bli att skratta lite för det är så typiskt när massor med olyckor drabbar en samtidigt på detta vis. Vi får hoppas att stormen lugnar sig nere i Skåne.

MammaMarie

2011-02-08

Du måste lära dig att fokusera, Fatima. Så slipper du åtminstone glömma pengarna.



Och en sak till: Stycken, Fatima - du måste göra stycken: man får ont i huvudet att läsa så kompakt text. Mamma O.A. :(!

Habiba

2011-02-08

Nej fyyy blås inte bort!!



Usch det verkar storma rejält där nere...

Skriv en kommentar