Fatima Johansson

MODELLER SÖKES!Som ni alla vet designar jag kläder och kommer sälja dem via en webshop nu i vår. Kläderna är designade främst för tjejer som bär slöja men alla kan såklart bära dem, vare sig man har slöja eller inte. När alla kläder är klara börjar fotograferingarna av plaggen och till dem behöver jag modeller. Ni är några som redan mejlat mig och berättat att ni är intresserade av att modellera för mina kollektioner, men jag vill gärna ha fler alternativ för jag planerar att använda flera modeller. Att du ska ha modellerat innan är absolut inget krav men jag vill att du bär slöja och är runt 170-175 cm lång. Är du intresserad? Mejla mig på fatima-johansson@hotmail.com så skickar jag mer information.
Har gjort en ny kategori på bloggen som heter Kollektioner 2011 där alla inlägg som handlar om webshopen kommer hamna.

Kommentarer (13)

Anonym

2011-02-03

Måste man ha slöja in real life eller hur menar du?

Diana

2011-02-03

JAAAA!! Tänkte fråga dig om du behövde modell till dina kläder och så ser jag detta inlägget haha! Ska fixa lite bilder på mig och sen mailar jag dig. Jag ser fram emot din webbutik som fan haha. ^^

amira.

2011-02-03

Ska man bo i Malmö eller hahah?

Sara

2011-02-03

Haha, jag är för kort och bor nog för långt bort ;( annars hade jag gärna ställt upp! :)

Nor

2011-02-03

åhh, skulle vara så otroligt kul att vara med, men jag bor ända bort i göteborg! :(

Zimiz

2011-02-04

JAAAA jag längtar jätte mycket att få se din webb shop :D

Jag är snart 16 men för kort och bor långt bort, i lilla norrköping nämligen ! :(

Annars skulle jag så gärna vilja :)

Har slöja hihi ^^Men önskar all lycka i alla fall <3 Mashallah! Jätte kul att du ska driva något sånt här som muslim i sverige :D IM SO PROUD som det vore jag själv !!!! Går inte förklara seriöst, direkt från hjärtat KRAAM <3 :D

Anonym

2011-02-04

mashallah såg förra årets kollektion,, har vetat att du håller på med design men inte att du gjort förr utan att du precis börjat.. ser framemot att se de nya designerna.. jätte fin kollektion du hade förra året =)

Habibah

2011-02-05

Oj trevligt du kmr säkert hitta duktiga modeller... är sj 1.76 men bor tyvärr för långt bort, Gbg :( good luck ser fram emot kläderna insha allah :)

Anonym

2011-03-23

Hej!

jag heter Asmahan och är en ung muslim tjej som är 20år, gärna skulle vilja ställa upp som modell!

jag trivs jätte mycket framför kamran och har inga problem med det eftersom modellande är något jag älskar! Att ställa upp som modell och bära slöja är min dröm!

min Email är Asmahan_Sharif@hotmail.se

det bara att maila mig om du skulle vara intresserad!

Allia Ammouri

2011-05-05

hej ohhhh vad glad att det finns någon som hjälper muslimska tjejer med mode, och stil. jag är en muslimsk tjej 24 år, jag är från libanon och bär slöja. jag är väldigt intreserad och ställer gärna upp, men jag är inte lika lång som du.

Lana El Malah

2014-01-05

Heej !
Ganska glad att jag hittat någon som gjort butik för muslimska tjejer med slöja o mode.
Är själv 14,5 år som bor i Malmö bär slöja och kommer från libanon/egypten <3 :D och är runt 1.70 är inte säker exakt, men det hadde varit roligt och jobba som modell.

Har en allmän fråga får man betalt för det? undrar bara :)

Amina Ali Masalla

2014-12-31

heeeej !
jag och en nära vän till mig skulle jätte gärna modellera till en muslimsk kollektion. Att modellera med slöja på sig är en stor dröm för oss.
Vi är 14 år gamla och är 1,65 m och 1.58 m långa.
vi bor i stockholm.

mvh
Aminaalimasalla

Skriv en kommentar