Fatima Johansson

INGEN MELODIFESTIVAL FÖR OSS..

Bilder från delfinalen i Malmö Arena 2009. En oförglömlig kväll, jag hade otroligt kul.

Nu är jag äntligen hemma. Det har varit en händelserik lördag! Under dagen var jag och Samer och storhandlade på City Gross och Abdos, när vi tömt alla matkassar hemma åkte vi hem till Samers familj för middag. Där bjöds det på en massa gott - pastagratäng, kapsa (ris med en speciell krydda och en massa annat gott på), kycklingklubbor och en härlig sallad med bland annat granatäpple i (jag älskar granatäpple i sallad!!).

Vid matbordet diskuterade vi kvällens planer, alla hade en massa spännande saker planerat. Min svärmor skulle på teater och se Förvandlingen av Kafka tillsammans med Samer, de sa att den var riktigt bra! Jag hade gärna velat se den men jag och min svägerska Alisar skulle iväg och se Melodifestivalen i Malmö Arena. Vi gjorde en massa ståhej av det hela och åkte hem till mig och fixade till oss och såg fram emot kvällen. Men när min svärfar kör dit oss så får jag för mig att kika på biljetterna för säkerhetsskull liksom och då ser jag att Melodifestivalen är i Malmö NÄSTA HELG (den 26 februari). Alltså vad f*n! Hahaha! Som vi har stressat oss för att kunna komma i tid och så är det en hel vecka kvar. När jag levererade den dåliga nyheten (precis när min svärfar parkerat utanför arenan) så sa han lugnt och sansat "Ja men jag släpper av er här så kan ni vänta till den 26..". Hehe. Så han körde tillbaks oss till hans hus och där kollade vi på Melodifestivalen på tvn istället. ;)

Kommentarer (9)

Anonym

2011-02-20

du är sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå falsk! Du är svensk som har slöja. Du skämmer ut diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig!!!!!!!!!!!!

Diana

2011-02-20

Omg så pinsam kommentar ovan.Men vad roligt med Melodifestivalen! Ska du dit nästa vecka då? =)

Habiba

2011-02-20

Haha men neej vad typiskt! Har faktiskt aldrig sett nåt sånt live..skulle va kul att göra det ngn gång :)!Vad fina bilder på dig mashallah! :)

Eli

2011-02-20

Lätt att många svenska muslimska konvertiter är bättre än första kommentatören. Det är du som är pinsam lilla lilla vännen. Seså iväg med dig till sandlådan nu.

Nor

2011-02-20

till anonym:spelar det någon roll vilket land man är från för att kunna ha på sig slöja? så vitt jag vet spelar det absolut ingen roll. Väx upp!

Anonym

2011-02-21

hur kan du va muslim o vara i en disco jag fattar nt ?????

Anonym

2011-02-21

hur kan du va muslim o vara i en disco jag fattar nt ?????

leila

2011-02-22

jag haller med den sista kommentaren..

veckans matkasse

2013-08-11

handlar ska banne mig någon bag få färdas med boplats

Skriv en kommentar