Fatima Johansson

TVÅ SNABBA
Samer var snäll och knäppte lite snabba bilder på mig i söndags fast vi var döstressade. Dessa är tagna innan vi åkte hem till svärfamiljen. Sen sprang vi iväg till bilen och då finner vi bilen full med frost - typiskt ju.. Var bara att börja skrapa bort allt. Men när vi väl kommer hem till makens familj (10 minuter sena) ser vi att alla inte ens stigit upp än hahaha. De är bara för härliga. :)

Cape H&M  Kofta Ikon by Nelly  Byxor Gina Tricot  Boots H&M  Väska Vero Moda

Kommentarer (6)

Frida

2011-02-01

Vilken fin kofta. Har ni köpt bil?

Fadime

2011-02-01

Riktigt fint!

Sahar

2011-02-01

Hej Fatima!Jag läser din blogg då och då, och tycker du och din man är jättesöta tillsammans. Lever helt mysigt liv haha :) Jättefin blogg & intressant också.Tänkte iallafall bara säga att jag såg dig i stadsbiblioteket i måndags. Du & din man kom ut ur hissen just när jag & min pojkvän gick förbi.Du är verkligen lika söt i verkligheten visa det sig!! Haha, skämdes för att hälsa men jag hade ändå bråttom so I'm sorry for that! :P Kan tänka mig att jag själv hade blivit glad om någon av mina läsare hade kommit fram och hälsat på mig.Men ja, det var det! Ha det så underbart, och din blogg är grym! Fortsätt så & LYCKA TILL med din klädeskollektion :)

Habiba

2011-02-01

Hej fina du! :)

Chissra

2011-02-02

Ville bara säga att jag gillar din blogg och du är så himla vacker i din slöja. Kul att du ska öppna webaffär till besjälade kvinnor.

Skriv en kommentar