Fatima Johansson

NATTÄVENTYR

Tre snabba bilder när vi promenerade längs bryggan i kylan..

Vilken konstig dag jag haft. Jobbade lite grann på morgonen och sen städade jag lägenheten och plötsligt var klockan halv sju haha. Nog har det blivit rent men det känns som att dagen verkligen har flygit iväg..

Runt nio kom mina svärföräldrar över för lite fika. När de skulle hem skjutsade Samer hem dem och lånade bilen. När han kom tillbaks bestämde vi oss för att åka iväg på äventyr. Så vi har åkt runt i Malmö och haft det riktigt mysigt. Jag älskar nätter - världen känns så annorlunda då. Vi har varit lite överallt men åkte bland annat till Ön i Limhamn och promenerade lite, men det blev för kallt efter ett tag och då åkte vi in till McDonalds på Gustav Adolfs torg och käkade mat.

Nu har vi suttit ett tag i våra fåtöljer och värmt oss med filtar och en massa gott te. Vi blir nog uppe ett par timmar till så imorgon blir det sovmorgon. Hääärligt!

Kommentarer (6)

Svarten

2011-02-19

OK. Sitt gärna uppe halva natten - men kom inte med ett inlägg när du vaknar där du gnäller över hur trött du är ;-)

Cherry R.x

2011-02-19

Haha Gud vad elak den personen ovanfor är ^. Stör mig på folk som skriver så fult! Gillar du inte vad Fatima skriver, besök inte bloggen då -hur enkelt som hälst. Väljer du att fortsätta komma hit så Ha respekt! Det är hennes blogg och hon får skriva om vad hon vill, om hon är trött eller inte!

Asma

2011-02-19

Haha jag tycker inte Svarten är elak han skojar nog bara. =)Så söta bilder!

amina

2011-02-19

ooo va söta :) Det verkar som att det är finnt i Malmö....

Zaynab

2011-02-19

Oh, jag minns våra nattliga äventyr innan dottern kom. Vi åkte alltid ut med bilen för mysiga promenader, glass eller ngn snabbmat eller annat onyttigt. ENJOOOOY! Sedan när barnen kommer blir det nya och andra sorters mys ;)

Svarten

2011-02-19

<B>Asma</B>Klart jag skojar :-)Men det är svårt med ironi på nätet, lätt att bli missförstådd. Det borde jag ha insett.

Skriv en kommentar