Fatima Johansson

BOWLING & PIZZORBjuder på lite bilder från söndagen.

Söndagen var supertrevlig. Jag och Samer åkte hem till hans familj och åt frukost med dem. Sen var vi där i ett par timmar innan vi alla åkte till Big Bowl. Väl i bowlinghallen träffade vi vänner till min makes familj - vi skulle alla bowla tillsammans. Det var himla roligt för de flesta av oss fick åtminstånde en strike. Samer vann överlägset men jag kom tvåa så jag vann i alla fall över svärfar hehe. ;)
Efter bowlingen körde vi till en pizzeria och åt middag. San Remo har enligt mig Malmös godaste pizzor! Jag provade deras orientaliska pizza (räkor, ananas, banan, curry) - supergod var den. Inte nog med att pizzorna är himelska så är deras pizzasallad to die for. Ett tips till er i Malmö!
När vi ätit oss proppmätta åkte vi vidare till Samihs hus (det var hans familj vi umgicks med) där vi fikade och gullade med deras vita kissekatt. Jag och Samer vart helt chockade över att det finns katter som är normala haha. Herkules är lite speciell om man säger så. Katten Ceasar (Samihs katt) var lugn, lät alla klappa honom och sov hela tiden. Vår Herkules är som en livsfarlig duracellkanin haha.

Kommentarer (5)

Linda

2011-02-01

Var ligger san remo? Kan du lägga ut adressen? :)

Asma

2011-02-01

Haha Herkules är så söt. =)

Elin

2011-02-01

Min syster katt heter också Ceasar, och är även han väldigt lugn. Kan vara för att mina syskonbarn flänger med honom som en vante, han är rätt härdad haha :)

besiima

2011-02-01

Hej ! Ställer samma fråga som personen ovan, vart ligger den pizza restaurangen? :-) själv bor jag också i Malmö:-)

Habiba

2011-02-01

Härliga bilder!! :)Blev sugen på bowling nu, har inte gjort det på hundra år känns det som (!)

Skriv en kommentar