Fatima Johansson

WITH THE FAMILY

Har inte tagit så många bilder så Samer får stå för kvällens bild. ;)

Jag är precis hemkommen från en middagsbjudning hemma hos päronen tillsammans med hela min familj. Vi åt en gigantisk fisk som Ali köpt, mamma grillade den i ugnen med bland annat tomat, lök och zucchini (min favorit!!). Vi åt fisken med ris och/eller pommes, amba (en väldigt god sås) och sallad. Gott gott gott!

Sen såg vi på en dokumentären om hur dåligt behandlade säljarna på The Phone House blir. Riktigt hemskt. Jag har själv jobbat som fältsäljare samt telefonförsäljare och jag känner igen arbetsrelationen till de coacher jag haft. Nu har jag inte ens i närheten fått den hemska behandling som de anställda i den dokumentären fått, verkligen förjävligt att företag utnyttjar folk på det viset.

Over all har kvällen varit mysig (använder alltid det ordet när jag beskriver våra familjekvällar men det är liksom helt rätt ord - MYSIGT). Pratat en massa med mina föräldrar, ätit god mat, kollat på tv med familjen och bara softat. :)

En dagens kommer innan jag går och lägger mig!

Kommentarer (2)

Daniella

2011-02-21

Jag såg också det programmet. Tyckte så synd om tjejen..

Habiba

2011-02-21

Ja men..mysigt är väl ordet! :) Alhamdulillah att vi är välsignade med familjer. Inte alla som har det...Skriv en kommentar