Fatima Johansson

WORKING


Haha! En härlig bild på syskonen och kusinerna. Amani och Leila med fingrarna i näsan - samtidigt! Ali försöker grabba tag i Naba. Zahra vrålar för full hals. Och sen har vi mig, surpuppan i bakgrunden. Det var alltid kaos varje gång vi träffades haha. Hur orkade våra föräldrar? :O De kommer kanske på besök i slutet av januari - längtar!

Jag har jobbat precis hela dagen. Är obeskrivligt trött, man skulle kunna tro att jag jobbar som byggarbetare men icke, jag har bara suttit på kontoret.. Huvudet dunkar och kroppen skriker efter sängen - och klockan är knappt halv åtta!! Pinsamt ju haha!

Nu är det kycklingsoppa och sen sängen!

Kommentarer (4)

Amira

2011-01-05

Ahahaaahaa! Ja dööööööör så söööt bild!!! Har vi sett dina kusiner på bloggen tidigare??

Habiba

2011-01-05

Haha fy vad söta! Ja ibland undrar man hur ens föräldrar orkat med en själv och ens syskon?! :p

SaraM

2011-01-06

Hej hej!

Visst är det Amani med grön tröja? Hon bor i Västerås eller hur? Jag känner henne, visste inte att ni var kusiner!:) Min mamma och Amanis mamma är kompisar!:) Skulle vara snällt om du lämnade en komentar på min blogg: www.jordgumman.wordpress.com

Amani Asaad

2011-01-07

Första gången jag skriver en kommentar... Jahaaa va underbart nu kan everyone se bilden hmmmmmmm.... Men visst var jag snygg :D?? Åhhh vilka tider ♥♥♥♥ De bästa av allt våra sexiga underbara kläder. Jag har bara en sak att säga till våra föräldrar TACK FÖR VÅR SNYGGA STIL!!!! En sak till tro mig dom orkade inte , de var tvugna :SP.S SaraM hmmm vem är du?

Skriv en kommentar