Fatima Johansson

tävling!Lottar här ut ett vackert hjärthänge (hänget är 9 cm långt) från LillasysterE, (det står INGEN text på det, så det är alltså inte exakt hänget på bilden jag lottar ut :P) - vill du se bättre bilder på smycket klicka HÄR.

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att skriva en motivering under detta inlägg om varför just du ska vinna, glöm inte mejladressen så jag kan kontakta dig. Jag utser en vinnare på lördag! :)AVSLUTAD! Vinnare: Arzu!

Kommentarer (43)

Diana

2011-06-30

Jag vill vinna för att jag tycker smycket är riktigt snyggt! ;)

mona

2011-06-30

Hej fatima! jag är me å tävlar! Vill vinna för ja fyller år nästa vecka hade varit kul å få smycket som present!!

J

2011-06-30

Hej! Jag vill tävla och vinna halsbandet så jag kan rista in min makes namn någongång i framtiden,så som du har gjort =)

Hanan

2011-06-30

Vad glad jag blir att du lottar ut detta hjärta för jag har velat köpa ett sen jag såg ditt förra veckan! Vilket sjukt samantraffande! Hoppas jag har tur också och vinner. =)

Asiya

2011-06-30

Jag vill vinna för att jag tycker att jag helt enkelt förtjänar ett halsband med tanke på allt jag lyckats nå de här året. :) Därför förtjänar jag ett halsband, oså är det halsbandet även sjukt fint!! Även för att jag är en hängiven följare av din blogg, besöker den nästan för mkt. xD Men ja får inspiration, du inspirerar mig! Aleykum Salam

Amira

2011-06-30

Amira

2011-06-30

EsselamuAlejkum Fatima.. Älskar o läsa din blogg är här varje dag flera gånger om dagen.Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta halsband. Är gravid just nu och ska få barn om ca 2 v InshAllah. Jag och min man har längtat o väntat i nästan 3 år på att få en liten bebis. Vinner jag detta halsband så kommer jag skriva in bebisen namn i det och ha det runt halsen nära mitt eget hjärta.Forsätt så här med din blogg den är verkligen super!! Kraam

K

2011-06-30

Jag vill vinna för att jag aldrig har vunnit något någon gång hahahahha eller jo klart jag har vunnit men inte typ genom sådana tävlingar :P

warda

2011-06-30

Hejsan Fatima!Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har gått igenom väldigt mycket detta år som har gjort mig till en stark människa, och detta fina halsband skulle jag kunna ha som ett minne!Tack för en bra blogg =) <3

Rosita

2011-06-30

Hej! Jag är med och tävlar. Jag har inte motivering förutom att jag tycker detta halsband är otroligt fin och vill ha det :)

Unseen

2011-06-30

Hej!

Det är första gången jag tävlar typ, gör det nu för skojs skull :P Motiveringen är att det hjärtat är så vackert , samt jag älskar långa halsband som hänger. På något sätt verkar hjärtat här symbolisera eller ge en sorts känsla. Kanske man känner sig trygg, bärandes med den runt halsen? Jag vet inte...

Tack // Unseen

Sawsan

2011-06-30

Salam AlikoumJag har ingen bättre anledning än någon annan som har kommenterat här, men jag vill givetvis precis som de gärna vinna smycket som jag i sånt fall kommer att utsmycka ännu mer med Allah inristat, InshAllah.Ps! Tycker verkligen om din blogg, känner mej inspirerad av dej och ditt sätt att vara, du hindras inte av din religion men samtidigt är du respektfull och vet din gräns(enligt mej från mitt perspektiv utav dej.Ma salama..

zandra A

2011-06-30

Salam

jag vill

Ahum lite svårt men kan försöka skriva ändå. Jag vill vinna den här fina hanlsband tillmin mamma. Hon och jag har inte haft en bra kontakt efter jag har gift mig. Min fina make och mamma kommer inte överens med varandra. Mamma hade kände utanför och sagt att min make har tagit min all tid. Men tanke på den halsband kan bevisa mamma att jag älskar henne och tänker på henne. Det är det enda min lite "hjälp". Hoppas på den! Fatima tycker otroligt mkt om din blogg! *Hoppas det räcker ,ha en fin dag

s

2011-06-30

Jag vill vinna för att jag vill ge halsbandet till min kusin som jag träffade i irak för första gången i februari i år. Vi blev som systrar på direkten trots att det var första gången vi träffades. Jag vill skicka den till henne för att jag saknar henne så otroligt mycket och känner att det skulle vara ett fint minne att bära på varje dag tills vi någon gång ses igen.

Sava

2011-06-30

I lördags gifte jag mig med min underbara man (bilder finns på min blogg) och tack vare honom så fick jag mitt drömbröllop som jag har planerat inför så länge. Trots att han redan står mig mycket nära hjärtat så vill jag ändå att han ska göra det, bokstavligt talat, genom att bära ett halsband med hans namn ingraverat.Glad sommar!

hana

2011-06-30

Asalamu aleykum, jag vill vinna det dära halsbandet för att jag tkr verkligen att jag lovar dej att jag har aldrig vunnit något å jag menar det verkligen asså jag hatar att förlora på tävlingar men jag kämpar tills slutet å just nu är jag oxxå med på en tävling (nelly.com) å för första gången trodde jag att jag hade ngn chans när jag såg att jag hade 13 röster men när jag titta på top 100 såg jag att alla hade 25000 röster å snälla jag vill verkligen vinna den!! :C plus att jag kollar in hit iaf varanna dah! xD

michaela med bebis

2011-06-30

åh. det är så himla fint det halsbandet så det är klart jag är med och tävlar! jag skulle gärna vilja vinna det eftersom jag är mammaledig och då har man inte många kronor att röra sig med, iallafall inte jag vill jag lova ;) att unna mig saker gör jag inte i första taget med andra ord..därför skulle det där hansbandet glädja mig en hel del =)

Slingersnoken

2011-06-30

Jag skulle jätte gärna vilja vinna det vackra smycket.

Har haft så mycket motgångar och prövningar i mitt liv och skulle behöva något som bevisar att jag är på väg till rätt håll.

Vinner jag det smycket vill jag ha Allah inristat.

Det som ger mej styrka i mitt liv.

Ha en underbar dag.

Kram M

Linda

2011-06-30

Hej fatima,

vill först och främst säga att jag älskar din blogg!

jag vill vinna denna halsbandet, för att jag vill ge det till min underbara vän som tyvärr är sjuk i cancer. Vill hedra hennes och min vänskap genom att ge henne detta.Kram Linda

Marina

2011-06-30

Hej Fatima! Jag har länge tänkt köpa ett halsband där jag kan gravera in mina barns namn, och när jag såg ditt fina halsband så bestämde jag mig för att det är ett sånt jag skulle vilja ha. Har dock inte beställt ett än så därför är jag väldigt gärna med och tävlar om ett. Tack för en väldigt bra blogg. Vänlig hälsning Marina

Amina

2011-06-30

Jeg vil vinne!! =D

Zina

2011-06-30

Vill ha massa långa halsband att matcha med mina kläder och detta var ju supersnyggt. Korta halsband är ju onödiga när de inte sticker ut under slöjan! :>

Ali Johansson

2011-06-30

Ge den till mig, min motivering är blodsband:)

Salle

2011-06-30

Jag ska vara helt ärlig med dig.Jag bär sällan smycken, eller snarare ALDRIG. Detta kommer låta hur löjligt som helst, men när jag såg halsbandet första gången så blev jag helt kär i det. Jag är väldigt enkel av mig och tycker halsbandet var hur enkelt och snyggt som helst. I och med att även jag bär slöja tyckte jag att längden på den är perfekt.Ha en fortsatt bra dag! :)

Salams!

Erika, mamma till Nour 15 månader

2011-06-30

Jag skulle gärna vilja vinna smycket! Jag fyller år den 1 augusti samt är gravid med mitt andra barn så det skulle vara trevligt att få en liten present!

L

2011-06-30

åååhh skulle gärna vilja vinna !! skulle passa fint som ett sent-studentpresent! :D

Josefine

2011-06-30

Salaam aleikom!Jag skulle så gärna vilja vinna detta halsbandet.Har tittat på det några ggr och har vetat hur glad min mamma skulle bli för detta.Hon har ensam uppfostrat mig och mina syskon. Skulle vilja visa min uppskattning genom att kunna ge henne detta.

Linn

2011-06-30

Sedan jag såg halsbandet på din blogg har jag jätte gärna velat ha det; det är verkligen super fint! Har varit inne på hemsidan 3-4 gånger och tittat på det fina halsbandet men eftersom jag pluggar och försöker jobba extra när mina studier tillåter det så har jag inte ekonomin till det just nu. Därför hade jag verkligen blivit överlycklig om jag hade vunnit.

Jag funderar på att antingen gravera in min mammas namn (när jag konverterade till islam så blev vår kontkat väldigt dålig men med tiden har hon accepterat att jag är muslim. Men jag vet att hon känner sig "utanför" och tror att jag inte tycker om henne lika mycket som jag tyckte om innan så detta hade kunnat vara en fin gest och hon hade inshaAllah kunna förstå hur mycket jag tycker om henne). Eller vill jag gravera in Guds namn inshaAllah.Love your blog by the way! <3

Meriam Almashat

2011-06-30

Salam Fatima!

Jag följer din fantastiska blogg varje dag i mitt liv...Och jag vill vinna detta halsband för jag älskar att ha smycke och jag jag tycker att detta smycke är väldigt spec.

Ha det så bra och hälsa alla :)

Meriam Almashat

Hanan

2011-06-30

Jag skulle vilja överraska min bästa vän, hon förtjänar verkligen all kärlek och de fina halsbandet ! Hoppas jag vinner inshalla inshalla inshalla.Älskar din blogg kikar dagligen

Hanan

2011-07-01

Jag vill vinna eftersom jag är en läsare från Danmark, som har lärt lite svenska genom att läsa din blogg varje dag. Jag förstår nästan allt, och kan skriva lite. (Jeg håber det er forståeligt :P)Ha en bra dag och lycka till alla :)

Sanna

2011-07-01

Hej.. Vet inte varför jag skriver detta inlägg för jag vet ändå att jag inte kommer vinna, haha.. Jag ska prova i allafall.. Min motiverng är att du slipper posta ifall jag vinner.. Bor på samma område..

diana

2011-07-01

Hej Fatima!Skulle vara helt fantastiskt om jag vann detta halsband till min bästa vän som nyligen har diagnotiserats med cancer.

Hon gör framsteg för varje dag som går och om jag vann så skulle jag rista in hennes namn och hon skulle bli helt överglad. Hon har varit väldigt nere dem senaste månaderna, så tror detta skulle sätta ett stort leende på hennes läppar.Tack för en jättebra blogg :)

sara

2011-07-01

salamo aleykom!jag skulle jätte gärna vilja vinna denna halsband eftersom jag tycker den är sååå fin! skulle bli jätte glad om jag fick den. Skulle vara kul att få något från dig, eftersom jag följt din blogg ett tag och jag tycker du verkar vara en bra person (mashallah) och godhjärtat.<3

Doha

2011-07-01

Den skulle sitta fint i min smyckes samling ;)

Lollo

2011-07-01

Hejhmm jag skulle vilja vinna den, eftersom att jag skulle låta det stå något heligt, typ antingen "Gud ser dig", Eller "Allah"..

Börjar att praktisera min tro numera, lite i taget.kram

nasra

2011-07-01

Halsbandet är oerhört vacker och jag är en sucker för vackra smycken, jag kan inte ljuga och säga att jag förtjänar den för det ena och det andra men jag skulle uppskattat den oerhört mycket om jag fick den dessutom har jag aldrig vunnit något i hela mitt liv så jag skulle känna mig stolt för en gångs skull :)

Aaliyah Abas Omar

2011-07-01

jag borde vinna för att jag ska till en jävla bröllop och hittar ingen smycke som passar min vinna klänning ............... plus att jag inte brukar vinna saker o ting ;P

Arzu

2011-07-01

Hej fatima! . . med det här halsbandet vill jag rista in min mormors namn som dog i hjärtattack för några månader sedan, hon var en stark kvinna som verkligen kämpade sig igenom livet varje dag, vill därför hedra henne genom att bära hennes namn runt min hals vart jag än går. . ha en bra kväll, kram !

Anonym

2011-07-01

Jag vill rista in min brorsdotters namn. Deras föräldrar är i skilsmässa och jag har inte kunnat träffa min älskling på länge. Hon är mitt livs kärlek. Så underbar i sina 6 år.

Beslöjad

2011-07-02

Hej Fatima!Varför ska jag vinna just detta halsband?Jag är usel på motiveringar. Men vinner jag detta halsband så kommer jag definitivt rista in namnet på min Gud, det vill säga Allah. En påminnelse när jag bär halsbandet med mig var jag än befinner mig: "I'm never alone, Allah is always with me".Ha en bra dag!

Ala

2011-07-02

Alsalam aleikum!

Jag älskar halsbandet för att det är fint och långt. Jag tycker om långa halsband eftersom jag har sjal och korta halsband syns inte när jag har på mig de. Så jag skulle nog filja ha det och skriva in mammas&pappas första bokstav från deras namn eller skriva Allah för jag känner mig säker med det.

Jag älskar din blogg + super gulligt av dig och ha Samers namn på ditt hänge ;P

n

2011-07-03

jag skulle vilja vinna för att jag och min kompis gör en överraskning till min kusin som fyller år. hennes pappa är ensamatående och har inte så bra ekonomi så tror inte han ger ngt så fint så skulle vilja ge det till hne eftersom hon kämpat ganska mycket :)

Skriv en kommentar