Fatima Johansson

BREAKING DAWN


I Espresso House tidigare ikväll

Är nyss hemkommen från en mysig kväll med syrran, Asma och ett kompisgäng till Asma. Vi såg Breaking Dawn på bio (den klockan 15:15) och sen gick vi till Espresso house och fikade. Blev även middag där för min del, har ju bara ätit våfflor idag.

Okej, filmen. Jag tyckte den var helt perfekt, superbra och filmen slutade precis så som jag förväntade mig (boken är ju delad till två filmer). Gillar du boken så kommer du gilla filmen! Fast det var ju delade åsikter om det haha, jag och Leila tyckte samma sak fast till exempel Asma var rätt besviken. :P Åh, vill se den igen och jag längtar till sista delen! Jag tyckte förresten att de gjorde hela den där "inprint" grejen riktigt bra. Känner att det är en klurig del av böckerna haha.

Och sen att de sänkt åldersgränsen till 11 år (7 år i vuxet sällskap?) tycker jag är lite konstigt, vissa scener var rätt jobbiga och ångestfyllda (och läskiga, Bella såg seriöst ut som den läskiga tjejen i The Ring eller nått..). Fast jag förstår ju varför man gjorde så, fansens medelålder är nog 11-12 åringar.

Nu ska jag hoppa i myskläder och kolla på DH! :)

Kommentarer (6)

Sara H

2011-11-16

Ååh nu längtar jag till att se filmen!

Azra

2011-11-16

aahh längtar med!

Diana

2011-11-17

Jag ska se filmen ikväll. Längtar!!

Anonym

2011-11-17

vad söt bild på dig

Habiba

2011-11-17

Den var så förbaskat bra.Fin bild på dig också :)

jessica

2011-11-18

superbra är den o det skiljer inte alls mkt från boken.. vilket det brukar när böcker blir film :) jag läste den nyligen o jag kommer ihåg de detaljer som vert skrivet kom med i filmen.. klart att det skulle hållt vid beslutet att ha 15 år gräns.. tyckte det vart riktigt läskigt vissa scener.. spec födslen..jaja what to do..

Skriv en kommentar