Fatima Johansson

HOT CHOCOLATESka snart ta mig ut och leta lite presenter, men först: dricka upp denna ljuvliga kopp med varmchoklad! Får ju inte dricka te eller kaffe (p.g.a. magkatarr, retar tydligen magen) så under de senaste dagarna har fyra paket mjölk försvunnit spårlöst haha. Varmchoklad är egentligen för sött för min smak fast jag är smått beroende av att hela tiden dricka varma drycker. Känner någon igen sig eller är jag bara konstig? :P

Kommentarer (6)

Marwa

2011-11-06

Mmmm varmchocklad är min favorit iaf! ^^ Eiiid mubareek fatima!

Elisabeth

2011-11-06

Eid Mobarak till dig Fatima!Ett tips gällande heta drycker som variation kan kanske vara varm svartvinbärssaft, du kan göra den lite svag så att den inte blir så söt. Det älskar jag på vintern... mumma!Annars borde du väl kunna dricka kamomillte, eller pepparmintte, de är ju inte te på riktigt, utan andra blad.

Nora

2011-11-06

Jag hoppas att du blir bättre snart fatima! Jo jag känner igen mig haha har en desperat te-periood nu :PProva att dricka helba/ fenugreek seeds! :)Kram

Elin

2011-11-06

Jag vet inte hur du gör varm choklad men gör du med kakao och socker istället för oboy så kan man välja att bara ha i så lite socker så det inte är beskt och resten kakao. Då blir smaken och känslan mer som kaffe. Annars kan man smälta mörk choklad i mjölken och dricka sådan choklad, den är också mycket mindre söt och mer chokladig.Det kanske finns några örtteer som funkar för dig eller rött te, det är koffeinfritt.

Ninni

2011-11-06

Har för mig det ska finnas någon oboyvariant med mörk choklad. Har själv inte testat den men kan bara anta att den är mindre söt :)

Nono

2011-11-06

Hej kan jag få receptet ? :D

Skriv en kommentar