Fatima Johansson

OLIVE TREE & CANDLESDetaljer på vardagsrummet. Detta är gamla bilder som togs samma dag som det blev halvfixat. Har doftljus i en liten tyglåda under ett av sidoborden, luktar riktigt gott.

Sitter i soffan och väntar tills klockan blir 22.20 för då börjar "USAs roligaste standup" på Comedy Central, skönt att avsluta dagen med skratt. ;)

Kommentarer (8)

Hanan D.

2011-11-30

Gillar doftljus iden! :-) Fint är allt!

Jessica

2011-11-30

Hur tar man hand om oliv träd?? Vill gärna köpa ett!

Mariam Sadat

2011-11-30

Salam alekom!

OBS: Detta komentar har inte riktigt med inlägget att göra.. Så behöver inte publiceras..

'

Jag vet inte om detta information är sant eller inte. Men av en slump fick jag reda på att en kompis här ifrån Stockholm är kusin med dig. Hon heter Zainab. Det jag vill säga är att ifall det är sant så är det en grej.. Men om det är så att det är falsk information måste jag säga att hon har en foto på dig och dina systrar från haloween som bakgrundsbild på mobilen.. Jag vet inte om du har skyddskodat dina bilder eller vad det heter,men gör det ifall du inte!

'

Inshalla att du inte tar detta som att jag vill lära dig eller nåt. Självklart tror jag att du redan vet detta med "skyddskoda". Men som en påminnelse eller nåt kanske.. Vad vet jag?!

'

Två sista ord måste jag måste säga är att mashalla, du har en fin blogg och är jätte duktig på att blogga. Jag kikar in hit varje dag :) Ha det bra!

Anonym

2011-11-30

lampan är så fin

Emma

2011-11-30

Hejsan, kan du berätta lite mer om roccutoan? var fick du det utskrivet? hur länge kämpa du?

Anonym

2011-11-30

om den där zeinab inte är fatimas kusin så måste hon vara knäpp heh

Emily

2011-12-01

Vet att ni ger bort presenter till jul så jag undrar om du har tid att göra en lista där du tipsar om olika julklappar som passar pojkvän/man, mamma, pappa, syskon kille/tjej osv :)

Skulle va kul!

Nora

2011-12-01

Oh vad mysigt och fint! :)

Skriv en kommentar