Fatima Johansson

BAGSHade ett möte vid Triangeln tidigare idag och efteråt råkade jag hamna i H&M (hoppsan..). La märke till hur snygga väskor de fått in, dessa var mina favoriter! Fast känner jag mig själv så vet jag att den lejongula och korallrosa hade använts typ en gång och sen fått stå och damma i garderoben.. Jag har många färgglada väskor som jag aldrig använt.. Den svarta clutchen såg jag inte i butiken, hittar jag den (och den är lika snygg som på bilden) så köper jag direkt. Så snygg!

Annars steg jag upp klockan sju imorse och ville typ dö (gick och la mig tre och vaknade ungefär varje halvtimme hela natten). Dessa sömnproblem kommer göra mig galen!! Varför kan jag inte sova??!! Jag är dödstrött i både kropp och huvud hela tiden fast jag kan inte somna. Har aldrig varit så trött och frustrerad i hela mitt liv..

Har massor att göra nu så jag ska återgå till arbetet..

Kommentarer (9)

Mehrako

2011-10-05

Gulan väskan var väldigt snygg och billig!

Anna

2011-10-05

Jag tycker du ska gå till läkare och få sömntabletter. Kontakta i alla fall en läkare och fråga vad du ska göra.

Maria

2011-10-05

Jag vill inte lägga mig i för mycket.... Men snälla försök skaffa hjälp när det kommer till sömn problemen. Det låter inte bra alls. Blir rätt orolig. =(

Sara

2011-10-05

Hej! Vet inte hur jag hittade till din blogg, tror det var genom en länk, men jag måste säga att jag fastnade direkt! Jag fann den väldigt intressant och jag tänker definitivt fortsätta läsa!!

Anonym

2011-10-05

faan vad fin den svarta är!

Sara

2011-10-05

Måste bara först säga MASHALLLAH så vacker och underbar människa du verkar att vara , gud må va med dig o håller det onda ögat och 7ased från dig och folket. Du har även en intressant blogg , och kommer verkligen att följa den från och med idag! Jag är själv muslim och börjar om på nytt och finns inget än vår gud ALLAh ,du får mig o bli helt inne i år reglion mer och djupare, Tack ska du ha för det. Ha det bra. :)

Anonym

2011-10-06

hoppas att sömnproblemet fixar sig.

marita

2011-10-06

du väntar dig mycket mer än du kan

Ulrika

2011-10-06

Sömproblem... Ujuj.. Inte bra, vet hur det är. Får jag ge mina tips?Stressad? Ja, det är det värsta. För mig brukar det funka att träna, man blir avslappnad i hela kroppen och rensar skallen och blir av med lite adrenalin. En låmg rask promenad duger.Och, drick inget te på kvällen, det kan hålla mig vaken.När jag hade sömnproblem gick jag till hälsokosten och köpte nåt som hette valerina natt, det var milt rogivande och det funkade verkligen för mig.Lycka till!

Skriv en kommentar