Fatima Johansson

HÄNG MED SYRRANKom hem från ett möte klockan 15.00 med två kassar fyllda med sånt jag bara slängt i varukorgen inne i mataffären. Leila skulle komma över klockan tre så jag var rätt stressad, fast jag kom precis i tid.. Trodde hon skulle stå utanför dörren helt sur för att jag var sen - fast sen kom jag ju på att det var Leila jag hade att göra med. När är hon i tid? Haha! Så ungefär kvart över tre kom hon över och hon gick preciiiis hem. Har suttit i köket, fikat mackor och bullar och snackat hela eftermiddagen och kvällen. Riktigt mysigt.

Nu ska jag och Samer städa klart i vardagsrummet, bara lite småsaker kvar. Imorgon åker vi tidigt ut för att köpa möblerna. Yeeeey!!

Kommentarer (14)

Anna

2011-10-21

Mys! Var är dina koppar ifrån?

Zima

2011-10-22

oliver, mmm älskar gröna oliver <3

Sarah

2011-10-22

Vad gott allt ser ut. Ha kul imorgon!

Anonym

2011-10-22

tkr oxå kopparna är så fina!!

Anonym

2011-10-22

Vad härligt att du och din syster e sams igen ta en bild tilsammans så det verkar mer trovärdigt

mona

2011-10-22

Åhh så PINSAAAAAAAM den sista kommenatren är hahaha jag dööööör. "ta en bild tillsammans så det verkar mer trovärdigt" PINSAM DU ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!

UMM

2011-10-22

Haha ja det var en rätt skämmig kommentar

IDIOT!

2011-10-22

Tyvärr har en del människor inget eget liv. De lever och frossar på andra människor. Om de inte får veta allt, se allt som händer i folks liv blir de upprörda. De känner sig förorättade. De anser att det är deras rätt att få veta detaljer om andra. Måste vara outhärdligt att umgås med den person som bad om en bild på systrarna tillsammans; allt för att hon själv inte tror på informationen annars.Tror hon (för det är bara en hon som skulle skriva sådär) att Fatima bryr sig om ifall hennes läsare tror på att hon träffar den ena eller den andra personen eller ej...?!Det var punkt nummer ett. Punkt nummer två är: om kommenteraren här ovan tror att Fatima skriver lögner på sin blogg, då kanske hon ska sluta läsa den? och kanske skaffa sig ett eget liv istället för det miserabelt fattiga liv hon själv verkar leva!!

Anonym

2011-10-22

När man har en blogg och många läsare så förväntar man sig av bloggaren att skriva om sitt liv man e dum i huvet om man ska tro på det inlägget som hon skrev jag gillade Fatima jätte mkt men när jag märkte att hon ljög om att hon umgås med sin syster tänkte jag varför ska man ljuga hon kan ju bara skriva att hon och hennes syster inte umgås av personliga skäl många systrar bråkar det e en del av livet ingen behöver leka perfekt THATS IT

Elin

2011-10-22

AnonymSluta ge dig på Fatima och skaffa dig ett eget liv! Det känns tyvärr som du är ute efter att misskreditera henne bara för att hon inte skriver om absolut allt hon gör och visar de bilder du vill se. Skärp dig, en blogg är inte någon magisk kanal som möjliggör att man får se och veta allt om en person, den person som skriver väljer själv vad som ska stå där.

Mariiam

2011-10-22

Hahahahahahahahahahahhahaah! OMG! Anonym du är ju sjuk i huvet. Så du menar att hon HITTADE PÅ att hon träffade sin lillsyster? Lägg av nu ju haha. De tror ja knappast att fatima gör. ^^ jag menar VEM gör så??? HahaFatima, du behöver verkligen inte "bevisa" något för oss. =p

Anonym

2011-10-23

håller med elin..

trogen läsare ;)

2011-11-02

tycker allt detta är lite vrickat det anonymen skrev. Salam aleikom syster.

vill bara säga en sak fatima, du har valt att skriva en blogg där du faktiskt berättar gaaanska mycket om ditt privatliv, så jag förstår väl lite granna om varför folk undrar mycket. men jag har en del frågor som jag vet att många undrar efterssom jag sett det på många komentarer. jag vet inte varför du undviker att svara på dessa..

1. har leila skilt sig?

2. varför tror folk att du och leila bråkar? hänt ngt spec?

fin blogg, och fin fatima. ha det bra hörru! och krya på dig! :) kramkram

Skriv en kommentar