Fatima Johansson

HOS ALI & GABRIELA
Kolla in bebisen, såååå liten. Herkules är en tiger i jämförelse.

Har hängt hos Ali & Gabriela hela eftermiddagen och kvällen. Åt middag där, kollade på serier och planerade in ett par roliga grejer som vi ska göra i slutet av oktober. Resten av familjen plus Samer kom över för kvällsfika senare.

På hemvägen gick jag och Samer förbi ett ställe som sålde manaish (varmt bröd med vitost-fyllning), köpte oss varsin som vi nu ska äta med gott chai. :)

Kommentarer (6)

Sara H.

2011-10-16

Fina bilder, så söt katt!:)

Anonym

2011-10-16

såååå söööööt!

anonym tjaj!

2011-10-16

Hej, jag råkade hamna på din blogg på nått sätt! måste bara säga att jag är mycket fascinerad över att du som är halv svensk har hållt dig såhär med slöja osv fastän du är endå mer into sweden.hur kommer det sig ?hur träffades du och Samer?Jag har märkt att du inte har samma kläder i olika bilder utan olika kläder på alla bilder. och så mycket hotell/uteserverings besök. hur har du/ni råd med det?och sista frågan. som jag har märkt att du har skitit i att svara på när någon annan ställt och det är det här med ditt företag. skulle du kunna förklara hur det går till. Det verkar ju vara skiiitsvårt. min dröm är att bli egenföretagare men då inom andra områden men det verkar vara komplicerat och svårt?kolish helwa entii!! ^^

Anonym

2011-10-16

katten är såååå sööööt.

Habiba

2011-10-16

Härliga bilder! Älskar svart vitt :)

Anonym

2011-10-16

hej.

vilken sööööt katt är det din eller din brorsas?

Skriv en kommentar