Fatima Johansson

LILO

Ni är så många som frågat varför min syster Leila lösenordsskyddat sin blogg. Det är för att hon har slutat blogga, hon vill helt enkelt inte blogga mer. Hon svarade faktiskt för ett par dagar sedan på frågan i en kommentar. Fast alla har nog inte sett den så jag publicerar den här i ett inlägg så alla vet. :) 

Leila:
Tänkte bara skriva lite snabbt här. Jag har slutat blogga eftersom jag inte vill göra det mer. Anledningen är simpel. Orkar helt enkelt inte :) Det har inget med några kommentarer att göra, i promise.
Ha det fint!

Kommentarer (5)

Svarten

2011-10-16

Jag lägger till henne på länklistan "Muslimer som slutat blogga" :-)

nana

2011-10-16

neeeej! jag älskade hennes blogg .... :(

Mirela

2011-10-16

Hej Fatima! Jag hittade hit till din blogg idag, och måste säga att jag gillar den starkt. Jag har gått långt bak i arkiven och läst. Men det finns fortfarande några frågetecken kvar. Undrar om du skulle kunna ha en frågestud snart? Ha det bra! :)

denise

2011-10-17

Vad synd att Leila slutat blogga, tyckte verkligen om hennes blogg! :( Men tröttnar man så gör man, det ska ju inte vara något tvång direkt.

Hoppas inte du slutar också bara, haha! :)

Fatima E

2011-10-23

Hej!Så synd att jag inte kunde gå in hennes blogg och hämta pizza recept :-/Annars ha det så gott båda ni systrar! =D/F.

Skriv en kommentar