Fatima Johansson

MARDRÖMMAR

Sov knappt något alls i natt, varje gång jag slumrade till så hade jag en mardröm så det kändes liksom inte värt att somna haha. Alltså det var verkligen brutala mardrömmar, jag vaknade kallsvettig, hysterisk och med tårar över hela ansiktet. Herregud.. Det får gärna aldrig någonsin hända igen. Tur att jag har Samer där som går på autopilot när man väcker honom på natten. Han rabblar liksom "Det var bara en mardröm, jag älskar dig, allt kommer bli bra, jag är här, ingen kan göra dig illa" blablabla, fast när man nämner det på morgonen så minns han inget hahaha! Han sover rätt djupt. :P

Har ett par ärenden att springa alldeles strax och i eftermiddag ska jag hem till min farbror så jag hinner inte dra en vinnare. Men jag gör det så fort jag kommer hem ikväll, så ni som skickar in ett bidrag innan dess är med och tävlar. :)

Kommentarer (3)

Hanan D.

2011-10-03

Neeej så jobbigt! Hoppas mardrömmarna slutar så du får sova ut ordentligt! Ska också vara med o tävla! :)

Jenan

2011-10-03

Vad synd om dig =(

denise

2011-10-03

Jag drömmer mardrömmar jätteofta och det är så jobbigt!! Grejen är att när jag vaknar så inser jag ju att det bara varit en dröm, men då är jag redan så skakig att det inte spelar någon roll.

Men jag brukar försöka tänka så löjliga tankar som möjligt för att få bort rädslan, typ löjliga barnprogram och liknande haha!

Skriv en kommentar