Fatima Johansson

TACO NIGHT


Jag och min älskling. Bild tagen för några veckor sen.

Blää vilken lång och seg dag det varit, tack o lov är den slut och nu. Min träningsvärk har varit så himla hemsk.. Tog ett varmt bad fast det hjälpte bara för stunden. 

Nu står jag i köket och steker köttfärs. Samer är snart hemma med grönsakerna till kvällens middag, blir tacos.

Kommentarer (11)

Sidra

2011-10-19

Vad söta ni är tillsammans. Bilden fick mig att le till och med. MashAllah, stay happy sis =)

Sara H

2011-10-20

Åh gott med tacos. Fin bild:) söta

Amina

2011-10-20

Wow vacker bild på er båda.

Anonym

2011-10-20

Hej jag vill börja med att säga att jag inte försöker att irritera eller rätta dig. Jag har följt din blogg och tycker om den väldigt mycket, tycker att du alltid är så positiv och lugn. Men jag har två frågor till dig angående din klädsel och smink. Jag tycker att din klädsel inte alls är islamisk. Jag vet att ingen är perfekt och man försöker göra sitt bästa men din klädsel är inte öns i närheten av att vara täckande. Jag kan se alla dina former i dina bilder. Tycker du själv att du täcker din kropp? Som en muslimsk kvinna har man ett ansvar. Jag försöker inte döma dig för att jag också gör misstag . Men din sjal passar inte ihop med din klädsel och smink. Som en muslimsk måste man gå klädd i passande kläder. Du sminkar dig för kraftigt varje dag, du är helt svart runt omkring ögonen. En muslimsk kvinna som bör sjal bör inte ha så mycket smink för inte att dra folks ögon till sig. Hoppas att du förstår vad min hensikt med det här är och att du svara mig.

Doha

2011-10-20

cute couple :)

Hillarious

2011-10-20

" Du sminkar dig för kraftigt varje dag, du är helt svart runt omkring ögonen. En muslimsk kvinna som bör sjal bör inte ha så mycket smink för inte att dra folks ögon till sig."Vaaaaaaah? jag ser inte att Fatimah är "kraftig" sminkad "varje dag" ... så vad är du ser o är du säker på att du är inne på rätt blogg o kommenterar?

CREATING YOURSELF

2011-10-20

Hillarious, jag tror att hon syftar på kajalen haha. Men det är väl upp till var och en hur man vill klä sig eller sminka sig. Dock så tycker jag att Fatima brukar ha breda kläder. Så hennes stil är 10x bättre än andras.

Hanan

2011-10-20

Tummen upp till dig Hillarious.Var har Fatima sminkat sig kraftigt o klär sig oislamiskt? Tycker tvärtom hon klär sig i pösiga och långa kläder.

M

2011-10-20

Fatima är en stor förebild för många av oss!! muslimer som icke muslimer och därmed gör hon dawah. för jag, och säker många många fler blir väldigt inspirerade av henne. det kan få många att bli bättre muslimer och tex våga ta på sig slöja. så snälla sluta upp och döma....

Maryam

2011-10-20

Håller med kommentaren M. Hon är en förebild för muslimsk tjejer med sjal och se hur de flesta tjejerna med slöja klär sig. Fatima klär sig betydligt mer anständigt än dom flesta. Sånt här dömmande gör så många tar av sig slöjan, jag vet för jag är en av dom, orkade inte med skiten från andra muslimer så jag tog av mig den

Habiba

2011-10-21

Aww. Fina ni :)

Skriv en kommentar