Fatima Johansson

EID 2011
Några bilder från kvällen. Fick ett jättesött berlockarmband från Meriam!

Har haft en underbart härlig kväll med stora familjen. Föräldrar, syskon och farbroderns familj. Mamma hade lagat så himla mycket god mat - revbensspjäll, köttbullar, potatis, gravad lax, rotfruktsgratäng - mums.. Tack igen mamma, hoppas att jag blir lika duktig som dig i köket någon dag. ;)

Efterrätterna stod vi tjejer för. Jag bakade en marängtårta med färska hallon, mjölkchokladtryffel och kräm gjord på färska jordgubbar och grädde. Den klarade dock inte transporten dit speciellt bra haha. Såg inte så snygg ut men den blev i alla fall uppäten. :)

Nu är jag väldigt trött, ska bara be och sen hoppa i säng. Tack la familia för alla fina presenter (Herkules tackar dig också Meriome) och för en mysig eid! ♥

Kommentarer (7)

Hanan

2011-09-03

Ååh så trevligt det ser ut och låter. Armbandet var riktigt gulligt, bra smak din syster har. =)

Sara

2011-09-03

Vad fick du av Leila o Ali??

Tårt recept

2011-09-03

Kan inte du lägga upp receptet på tårtan?

MammaMarie

2011-09-03

Tack kära du, men du är ju REDAN duktig i köket - så du lär nog bli betydligt bättre än mig tillslut i alla fall:)!

Åsa

2011-09-03

Finns det revbenspjäll i nöt? Vart hittar man det? Kramar!

Boka din språkresa via Avista

2011-09-09

Åk utomlands på språkkurs med hjälp av Avista så fixar vi med planering, viktig information på ett säkert och prisvärt sätt. Vi erbjuder ett flertal olika språkresor där du kan lära dig nya språk, jobba samt ha utlandsstudier. Med över 30 år i branschen kan vi det mesta - gå in på vår hemsida om du är intresserad av språkkurser eller kanske bara har en fråga!

Skriv en kommentar