Fatima Johansson

KALLBADHUSET I SEPTEMBER


Efter badet vid busshållsplatsen

Yes, idag har jag och syrran simmat i havet. När jag först hoppade ut och möttes av värsta iskalla vattnet fattade jag ingenting. Varför är det så kallt?!! "Trodde du att det skulle kännas som i somras? Det är ju september" sa Meriam. Hmm, det hade jag konstigt nog inte tänkt på.. Vad tusan gör vi halvnakna i havet i SEPTEMBER?! Haha galningar. Fast vi var inte de enda, badhuset var fullt av badglada tjejer och kvinnor. Det blev också rätt skönt efter ett tag, man vänjer sig. :)

Vi badade i en och en halvtimme (badhuset stängde 16.00 idag) och sen åkte vi till La Empanada och åt middag, vegetariska enchilladas. Skön dag!

Nu väntar en massa jobb...

Kommentarer (3)

Alexandra

2011-09-04

Hej Fatima!:) Bara undrar vad du använder för "klädsel" när du badar? Och badar du på allmäna ställen (ex.stranden) där det finns män eller finns det speciella dagar på kallbadhuset när bara tjejer är där?

Jag älskar din blogg och läser den varje dag och har gjort det ett långt tag nu, kan inte missa en enda dag :D Du inspirerar mig till tusen och jag avundas dig Fatima! :D

Amani E

2011-09-04

Haha det låter bara kul! =)

Anonym

2011-09-08

så kul!

Skriv en kommentar