Fatima Johansson

MIN MORGON


Idag är det min sista dag här, åker hem imorgon mitt på dagen. Vill hinna med en runda runt Old Town, det är så himla mysigt där. Bilden är tagen från mitt fönster, vill gärna se den vita kyrkan på nära håll. Så ikväll måste jag hinna med Old Town!

Steg upp galet tidigt och började genast jobba. Räknar på hur många meter/kg (vissa tygleverantörer räknar i meter, andra i kg) tyg jag kommer behöva till kollektionen innan jag beställer. Kommer att göra beställningar från flera olika fabriker runt om i världen.

Sen gick jag ner till restaurangen och åt en rejäl frukost. De hade det godaste kaffet jag någonsin druckit i hela mitt liv, alltså ÅH så gott!!

När jag kom tillbaks till rummet hoppade jag in i duschen och fräschade till mig lite, ska snart iväg på två möten. Ett med en accessoarfabrik (=såna som tillverkar band, knappar m.m) och en med fabriken som kommer tillverka mina "klädeslappar" (vet inte vad de heter, lappen bakom varje plagg menar jag i alla fall).

Kommentarer (3)

Elin

2011-09-08

Jag tycker det är helt fantastiskt hur långt du har kommit. Tror att du är en förebild för många unga tjejer med stora drömmar. Ett levande bevis på att de faktiskt kan bli sanna. Haha, så cheesy det lät men jag menar det!

Anonym

2011-09-08

hej fatima! beundrar dig mycket att du startat ditt eget märke och allt, creds till dig. Men nu undrar jag hade sj jätte gärna velatstarta en webshop fast inte med kläder då men hur började du? hur tar man tag i det? vad e viktigast att tänka på och hur vet man att man kommer lyckas med det? vad fick dig att börja med din webshop? vem vänder man sig till?vet att det är många frågor, men är så nyfiken. tacksam för svar när du har tid. Du är så duktig! :D

Habiba

2011-09-08

Hoppas allt gått bra i Tallinn Fatima :)!!

Skriv en kommentar