Fatima Johansson

THE FOUNDATIONBrukar få frågor här på bloggen om vad jag använder för smink. Jag är hur trist som helst när det kommer till make-up så jag har inget intressant att bidra med på den fronten..

Fast jag brukade använda Maybelline Affinitone Foundation (denna), den var SÅ bäst. Jag vill att foundations inte alls ska kännas och de måste vara väldigt lätta - och den var perfekt. Men nu har de slutat tillverka Affinitone!! Alltså HALLÅ!? Så jag var tvungen att hitta en ny.. Köpte då denna från Loreal True Match, har använt den förr under gymnasiet och den funkar ju fast jag vill gärna ha en som påminner mer om Affinitone.. Har ni några tips på foundations? Lätta och inte allt för täckande?

Kommentarer (13)

sava

2011-09-29

Jag har exakt samma krav som dig gällande foundation och smink över lag. Det jag veeeeerkligen kan rekommendera är mineral foundation i pulver form. Egentligen spelar det inte så stor roll vilket märke det är, mineralfoundation är alltid att föredra och ger verkligen inte den kakiga känslan som rinnande foundation gör. Den täpper inte igen porerna, och är dessutom helt fantastisk för hyn då det är mineral! Jag upplever verkligen att jag både får en finare och friskare hy av det!

Hanan

2011-09-29

Håller med kommentaren mineral är bäst!

G

2011-09-29

Christian dior Nude e perfekt, den känns inte o syns inte, men ansiktet får ett lyft o känns så fräsht o snyggt.

Skulle aldrig tänka mig o använda något annat nu=)

matilda

2011-09-29

body shops foundation är jättebra! väldigt lätt, men ändå dryg och täcker så det ser naturligt ut. har hört att de har fått in en mineralserie nu också. har dock ändå inte testat den än. som kommentarerna ovan är mineralsmink säkert jätte bra för hyn. men problemet för mig som har lite torrare hy är att foundationpulver blir jätte pulvrigt på mitt ansikte:P

Lejla

2011-09-29

Make up stores foundation! Du kommer knappt märka att du har något på ansikte, otroligt lätt och ger en naturlig lyster samt en fin hy.

Marwa

2011-09-29

Jag har använt True match i flera år. Den duger fortfarande. =)

Nor

2011-09-29

I.d. Bare Minerals är den bästa foundation jag haft mina händer på.

M

2011-09-29

Max factor - xperience - Sjukt bra! jag har aldrig tyckt om foundation men den här är grym! Man känner inte av den ;)

Habiba

2011-09-29

Använder den ibland med!

Annie

2011-09-29

Har samma krav som dig. Det som jag använder är mineralfoundation i puderform, bare minerals;)

Anonym

2011-09-29

Maybelline dream satin liquid använder jag och jag är otroligt nöjd med den! Den jämnar ut hyn och är väldigt lätt och ger ett naturligt intryck.

pinglan

2011-10-01

Jag har kört med Mary Kays foundation i 100 år. I löv! :)

Skriv en kommentar